Kwasiu Opublikowano 26 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2008 Chciałem polatać Fox-em na żaglu, ile powinien ok ważyć ?? Co do aktualnej wagi modelu nie znam ale jest to cos ponizej 100g Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artur z kołobrzegu Opublikowano 26 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2008 ponoć forumowa wróżka jest na zwolnieniu chorobowym :rotfl: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motyl Opublikowano 26 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2008 Mój FOX waży 1900g i do dobrego żagla w sam raz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patryk Sokol Opublikowano 26 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2008 Mój FOX waży 1900g i do dobrego żagla w sam raz Mam dziwne wrażenie, że tu chodzi o FOX'a multiplexa, wykonanego z Elaporu. ps. Ta wizja była pod wpływem Melanżu, więc wcale nie musi to być dobra linia czasowa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motyl Opublikowano 26 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2008 Patryk Sokol, fox to fox nikt nie pisał jaki kolega ma foxa 18kg i 6m Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kwasiu Opublikowano 27 Czerwca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2008 tak chodzi o foxa z multiplexu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kwasiu Opublikowano 28 Czerwca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2008 mam pytanie przy jakim wietrze lata się na klifie od morza czy od lądu?? O ile to ma jakieś znaczenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcinmb Opublikowano 28 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2008 od morza..wtedy podwiewa model od dolu i da sie stac w miejscu nawet...a propos latania na wietrze Foxem to aj moim dzis latalem na 0 wiatru i mi sie niefajnie latalo...Wczoraj latalem przy movcbym wietrze i to byla zabawa ;)Fox wedlug mnie sie super nadaje do latnaia na durzym wietrze lub na zboczu co na jedno wychodzi... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kwasiu Opublikowano 28 Czerwca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2008 ale dociążyć go ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcinmb Opublikowano 28 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2008 niee...po co? sprobuj najpierw bez dociazenia a jak ci sie nie bedzie podobac to eksperypentuj... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mammuth Opublikowano 28 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2008 Ta wizja była pod wpływem Melanżu, więc wcale nie musi to być dobra linia czasowa. Trza by jakiego mentata spytac Coby calkowicie OT nie bylo - jak jutro pogoda dopisze - to z tutejszym Freemanem tez na ZAGLU* polatam... *nawiazanie do watku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.