Kwasiu Opublikowano 26 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2008 Czytając o rc-cam coraz bardziej mnie ta dziedzina zainteresowała. Postanowiłem poczynić kroki w tym kierunku. Mam w tej sprawie parę pytań: 1)Czy mając sanwe vg6000 będe mógł latać poza zasięgiem wzroku?? 2)Od czego najlepiej zacząć przyczepić aparat pod skrzydło i później zgrywać filmy na kompa?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Peter Opublikowano 26 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2008 1)Czy mając sanwe vg6000 będe mógł latać poza zasięgiem wzroku?? Sanwy nie znam,wiec bylbym raczej ostrozny w szacowaniu odleglosci-zasiegu.Poza tym,nie wiem czy dzialalaby dobrze z innym (lepszym rx rc) odbiornikiem. Sprawdzony i najtanszy (to moja opinia) Pentax E-35.Inne wynalazki,poza markowymi i drogimi Canon,Nikon moga sprawic przykra niespodzianke. Jest kilka czynnikow ktore wlasnie ten aparat stawiaja w pierszym rzedzie-cena,jakosc,mozliwosci,masa,funkcje.Porownujac do kilkudziesieciu !!! innych,ten wypada najlepiej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kwasiu Opublikowano 26 Czerwca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2008 mam aparat Canon PowerShot A550 czy nadawałby się do zrobienia krótkiego filmu?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FPV Olo Opublikowano 26 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2008 mam aparat Canon PowerShot A550 czy nadawałby się do zrobienia krótkiego filmu?? Kwasiu tutaj masz recezje Twojego aparatu Poczytaj dobrze SPECYFIKACJE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mareq Opublikowano 26 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2008 Jak będziesz latał z aparatem a nie na gogle to zasięg aparatury poza zasięgiem wzroku? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kwasiu Opublikowano 26 Czerwca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2008 nie z tym zasięgiem wzroku to chciałem się po prostu dowiedzieć musze poszukać jeszcze o tym zasięgu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamil_rc Opublikowano 26 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2008 Ja latałem modelami 2m w zasięgu wzroku na tej sanwie i z odbiornikiem 831. Szczerze polecam ta aparaturę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kwasiu Opublikowano 27 Czerwca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2008 Przejrzałem linkownie ale wiele linków jest juz nieaktualnych więc zwracam się o radę czy za ok 600-1000zł nabędę zestaw do fpv?? Czy ten zestaw będzie coś warty czy lepiej nazbierać więcej i kupić coś lepszego. Pytam czysto teoretycznie bo narazie jestem spłukany Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.