GooToSleep Opublikowano 26 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2008 Jestem nowy w świecie modelarstwa bardzo mnie to zafascynowało :jupi: i mam pytanie czy samochód Carson Attack jest dobry na początek ? Jakie ma + i - waszym zdaniem oto zdjęcia abyście skojarzyli o który model chodzi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GooToSleep Opublikowano 26 Czerwca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2008 tak to ja Mam nadzieję ze to odpowiedni dział i nie ma błędów xD a odpowiedzi na pytanie nie dostałem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kreis84 Opublikowano 26 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2008 I jeśli nie zapoznasz się z regulaminem forum, to dostaniesz co najwyżej kolejne krawaciki... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kwasiu Opublikowano 27 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2008 to raczej nie to forum polecam rcauto.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin K. Opublikowano 28 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2008 A ja polecam www.aleksteam.yoyo.pl tam na pewno uzyskasz odpowiedź na nurtujące cię pytania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.