nicvert Opublikowano 7 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2016 cześć! będę atakować LA-7 96 "D. Andersen i chcę pokazać przerwać dwa samoloty, że wybudowany, (płaszczyzna Ziroli) Corsair i Westland Whirlwind (Don Smith płaszczyźnie) 108" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nicvert Opublikowano 7 Maja 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2016 Zastanawiam się, czy jestem w odpowiednim miejscu !!!!!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek Opublikowano 7 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2016 Budowa modelu jest we właściwym miejscu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość horn3t Opublikowano 7 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2016 Czekamy na jakieś informacje o Twoim LA-7 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nicvert Opublikowano 9 Maja 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2016 Cześć! FYI LA-7!Mapa: David Endersen2.44m rozpiętość skrzydełSilnik: Zenoa 74B (Twin cylinder)Wszystkie jego elementy wycięte na CNC przez kumpla (on już wyciąć wszystkie kawałki Westland), więc na razie się spodziewałem, nie zatrzymać, nie robiąc nic, zacznę maskę silnika do wyrównania, montaż na małej wycieczce i delikatnie rapuje z drewna wprowadzenie konkurencyjnych 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alkraj Opublikowano 9 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2016 Witaj. LA 7 to bardzo ładny model. Mam nadzieję, że uda Ci się zbudować go tak samo ładnie. Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nicvert Opublikowano 10 Maja 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2016 Witam! Po maski Sebastian, twoja maski, gdzie prawda? można zgłaszać uwagi, to zawsze zabawa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qba Opublikowano 10 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2016 @nicvert wstawiaj zdjęcia na nasz serwer, tu masz instrukcję: http://pfmrc.eu/index.php?/topic/32916-jak-wstawia%C4%87-zdj%C4%99cia-na-forum-jako-za%C5%82%C4%85czniki/ Niestety zdjęć które wstawiasz w Polsce nie wyświetlają się. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nicvert Opublikowano 10 Maja 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2016 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi