krolik Opublikowano 9 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2016 Cześć, Rozpocząłem właśnie spełnianie dziecięcych marzeń o lataniu RC. Teram ma już sporo ponad 30 lat i wreszcie trochę kasy żeby móc to zrobić. Jak to mówią: "faceci to przeterminowane dzieci" i nie zamierzam się z tym kłócić. Ma razie latam głównie na Real Flight G5.5 i w weekend pierwszy raz polatałem trenerkiem - HobbyZone Sport Cub S w wersji RTF. Było fajnie, ale trochę za mocno wiało. Zaliczyłem pierwsze kraksy i ściąganie samolociku z drzewa. Ale i pierwsze ładne lądowania oraz udane ósemki. Na razie jeszcze wszystko w trybie treningowym/medium. Pozdrawiam serdecznie wszystkich, a szczególnie kolegę Emhyriona którego kojarzę z innego forum (iweb). Jarek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
d.a.r.o. Opublikowano 9 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2016 Miło Cię powitać Jak to mówią: w każdym mężczyźnie tkwi chłopiec. Więc na spełnianie marzeń nigdy nie jest za późno. Nie przejmuj się pierwszymi niepowodzeniami. Każdy przechodził to samo. Nie zniechęcaj się. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krolik Opublikowano 10 Maja 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2016 Dzięki!. Absolutnie się nie zniechęcam. Wręcz przeciwnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shock Opublikowano 10 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2016 Witaj na forum . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi