adi-000 Opublikowano 21 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2008 KK, Gdzie można kupić EPP?? Najlepiej w Warszawie?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lord Rzeźnik Opublikowano 21 Lipca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2008 Ja kupilem na modele sklep.pl ,ale prosze o odpowiedz na moje pytania :ble: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bzik4 Opublikowano 21 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2008 wg mnie trochę za wysokie to podwozie a czy się będzie zwalać na nos to trudno powiedzieć nigdy takiego wysokiego nie miałem :roll: , a powiedz mi skąd wziął się u ciebie pomysł żeby za kółko ogonowe robił pies :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: (2zdjęcie) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ładziak Opublikowano 21 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2008 Gdzie można kupić EPP?? Najlepiej w Warszawie?? modelarnia.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lord Rzeźnik Opublikowano 21 Lipca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2008 a powiedz mi skąd wziął się u ciebie pomysł żeby za kółko ogonowe robił pies Musialem o cos model oprzec :mrgreen: A podwozie juz skrocilem i wygialem do przodu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lord Rzeźnik Opublikowano 24 Lipca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2008 Dzisiaj obiecalem sobie ,zrobic co sie da, jutro przyjda serwa i ide pojezdzic sobie przed blokiem :mrgreen: .Z racji tego ,ze nie nialem kabla na dokonczenie instalacji, wybralem sie rowerem do elektronicznego i oprocz kabla kupilem 3 migajace diody, tak z ciekawosci.Model wyglada nastepujaco. :ass: :ass: :ass: :ass: :ass: :ass: :ass: (kliknij moja twarz) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bzik4 Opublikowano 25 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2008 wszystko fajnie tyle że w nocy to ciężko latać, nawet na światła nawigacyjne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lord Rzeźnik Opublikowano 25 Lipca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2008 Światełka są tylko dla szpanu , latać będę najwyżej późnym popołudniem. Wkurzyłem się, bo serwa dzisiaj nie doszły...Poczta Polska nie powinna się zajmować czymś, czego nie potrafi robić porządnie, przez co będę musiał cały weekend stać z robotą zamiast model oblatywać :evil: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek2220 Opublikowano 25 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2008 Światelka extra :wink: Kolega miał tez podobne w Cannonshocie i wyglądało to bardzo extra :wink: A co do serw to z jakiego sklepu je zamawiales ?? Znam jeden co robi duzo zamieszania z wysylkami ale nie będę tu cytowal :| Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lord Rzeźnik Opublikowano 25 Lipca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2008 Na Allegro RCsklep czy jakos tak, wyslal wczoraj o 13, wiec jeszcze nic sie nie stalo, chodzi mi o to, ze zawsze dostawalem na nasteony dzien po wplacie...Jestem niecierpliwy ostatnio, bo uswiadomilem sobie, ze koncza sie wakacje powoli :| Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ferq Opublikowano 25 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2008 Na Allegro RCsklep czy jakos tak, wyslal wczoraj o 13, wiec jeszcze nic sie nie stalo, chodzi mi o to, ze zawsze dostawalem na nasteony dzien po wplacie...Jestem niecierpliwy ostatnio, bo uswiadomilem sobie, ze koncza sie wakacje powoli :| Bracie ja na parenaście śrubek czekam 3 dzień i dla mnie to normalne, a rcsklep jest oki 2 dzień po wpłacie i wszystko jest u mnie. Mam nadziej że niebędziesz latał z tymi diodami, szkoda wage tracić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lord Rzeźnik Opublikowano 25 Lipca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2008 Bede latać z diodami- duzo to nie wazy- nie tyle ,żeby zadecydowało o tym, czy model sie oderwie od ziemi, czy nie :roll: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek2220 Opublikowano 25 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2008 Też tak sądze :wink: W miarę możliwości sklejić jakiś film w locie to bardzo prosze :wink: Też powoli biorę się do budowy tego modelu :devil: Jednak najpierw musze Edka skończyc :lol2: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lord Rzeźnik Opublikowano 25 Lipca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2008 film skleje, jak tylko te nieszczesne serwa przyjda. :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lord Rzeźnik Opublikowano 7 Sierpnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2008 No i stało się .Model poleciał! Pierwszy lot: lotka zablokowała się pod kątem 90 stopni, kilka beczek, lądowanie klapnięciem i wyłamanie podwozia. Poxipol, 10 minut i ... Drugi lot: start, nawrót, pętla, 2 beczki (>360*/s) ,lądowanie, oklaski instruktora Trzeci lot: podobnie, ale ze stratą kontroli na kilka sekund ,wyprowadzanie modelu z pikowania i lądowanie awaryjne na trawie, idealne, zero uszkodzeń. Czwarty lot: strata kontroli, pikowanie iiii KRECIK IS DEAD, koniec zabawnych ,czeskich bajek No i naprawa- amputacja mordki Jak naprawie, i beędzie miał kto filmować, to jakiś film skręce. PS.Aha jeszcze jedno, model lata bajecznie jak po sznureczku, pętle robi w miejscu, a beczki? tak szybko, że nie orientuje sie, gdzie góra, gdzie dół. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ładziak Opublikowano 7 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2008 stratą kontroli na kilka sekund [...] strata kontroli, pikowanie Czy aby na pewno? :shock: Gratuluję udanego modelu! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lord Rzeźnik Opublikowano 7 Sierpnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2008 Tak, 2 razy, o jeden za duzo :wink: .Nie mam pojęcia, co było przyczyną.Pewnie to, że nie potrafie lutować.Dla pewności poprawie kilka lutów.A może włącznik szwankuje?Na ziemi wszystko działa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lord Rzeźnik Opublikowano 9 Sierpnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2008 Dzisiaj dokanczam naprawe, zrobilem na nowo kilka elementow elektroniki (litowanie kabli ).Podczas wyciagania starej, okazalo sie, ze wlacznik byl lekko podpieczony, kable mial za cienkie na te natezenia i byly takie pomarszczone(izolacja), wiec zastapilem go zwykla wtyczka...Czlowiek uczy sie na wlasnych bledach .No ale Arlekin, to Arlekin, lubi platac figle :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ładziak Opublikowano 12 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2008 okazalo sie, ze wlacznik byl lekko podpieczony, kable mial za cienkie na te natezenia i byly takie pomarszczone(izolacja), Czyli jednak nie zakłócenia... A tak przy okazji: gdzie ty ten wyłącznik instalujesz, że ci się smaży??? Czyżby na kablach zasilających między pakietem a ragulatorem? :shock: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lord Rzeźnik Opublikowano 12 Sierpnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2008 Tak :oops: .Glupie pytanie: a jak jest prawodlowo?To bede na przyszlosc wiedzial?Aktualnie zrezygnowalem z wylacznika i zastapilem go zwykla zlaczka... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.