Marcin Opublikowano 27 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2008 CAŁY TEKST O MULTIPLEX PARKMASTER JEST TUTAJ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leda_g Opublikowano 27 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2008 Nie wiem jak to robisz że potrafisz kupić model którego jeszcze nie ma w Polsce? :mrgreen: Ciekawy modelik, fajnie że coś się o nim dowiem, kiedy oblot? Chętnie bym go zobaczył. EDIT Miejsce akcji - Bielsko, sklep Nastik.pl Chyba Wieszczęta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robraf Opublikowano 27 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2008 I co dalej? Chce poznać dalsze przygody "M" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin Opublikowano 27 Czerwca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2008 Post jest na razie w trakcie edycji. Będzie całość wkrótce. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boogie Opublikowano 27 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2008 Nie wiem jak to robisz że potrafisz kupić model którego jeszcze nie ma w Polsce? 3 dni temu "macalem" go w sklepie modelarskim na Bitwy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin Opublikowano 27 Czerwca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2008 Panowie, cały opis tutaj : http://pfmrc.eu/viewtopic.php?p=100459#100459 ten wątek pojdzie precz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamil_rc Opublikowano 27 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2008 Cena, cena... mnie interesuje NO modelik niezły podziwiam kolesia M ;D . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leda_g Opublikowano 27 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2008 Trochę ciężkawy, jak na model halowy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin Opublikowano 27 Czerwca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2008 To nie jest halówka. On jest przeznaczony do latania na zewnątrz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leda_g Opublikowano 27 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2008 ? - http://pl.youtube.com/watch?v=3StpUfq28qg wiem że na pole, ale jego budowa wzięta z modeli halowych Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin Opublikowano 27 Czerwca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2008 Wiesz, Easy Gliderem też znajomy latał na hali Ja mam model na pobliskie pole po prostu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leda_g Opublikowano 27 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2008 Znając modele Multiplexa to bedzię rewelacyjnie latał, no i ta jakość wykonania. Czekam na filmy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin Opublikowano 27 Czerwca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2008 Miejmy nadzieję, że Admini przeniosą tę dyskusję do tamtego tematu. Co do jakości wykonania - jest świetna. Wszystko pasuje jak ulał, bez kombinowania albo dopasowywania. Dlatego ja ten model w ciagu kilku godzin złozyłem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meteor Opublikowano 27 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2008 a wymiary? nie ma najważniejszego :roll: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin Opublikowano 27 Czerwca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2008 rozpietosc 980 dlugosc 1000 waga do lotu podawana przez producenta 520 moja waga - 520 g Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.