mazur Opublikowano 27 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2008 Witam. Czy chinole honorują takie karty mbanku? http://www.mbank.pl/indywidualny/karty/wirtualne/eKARTA/#tabs=0 Czy PKOBP ma podobne karty? Może pytanie jest naiwne ale jestem zielony w tej materii. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meteor Opublikowano 27 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2008 tak, sam przy użyciu takiej płacę, trzeba jeszcze mieć konto paypal Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boogie Opublikowano 27 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2008 chinole A czemu tak pogardliwie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mazur Opublikowano 28 Czerwca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2008 A czemu tak pogardliwie? Tak mi się napisało. Przepraszam i pozdrawiam wszystkich chińczyków. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mazur Opublikowano 28 Czerwca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2008 tak, sam przy użyciu takiej płacę, trzeba jeszcze mieć konto paypal Konto paypal już założyłem. W moim nazwisku występuje litera "Ł "czy nie będzie problemów przy płatności kartą? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ładziak Opublikowano 28 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2008 W moim nazwisku występuje litera "Ł "czy nie będzie problemów przy płatności kartą? To i tak masz szczęście! U mnie nie dość, że "Ł" występuje w nazwisku, to i w imieniu! W PayPalu podałem wszystkie dane z polskimi literkami, bo i strona jest spolszczona. W UH wpisałem dane bez PLiterek - żeby np. nie mieli problemów z drukowaniem etykiet adresowych. Wszystko działa pięknie. Sam mniut. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kreis84 Opublikowano 28 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2008 A ja w adresie mam literę 'Ż', i tak ją mam wpisaną w danych adresowych UH, i zawsze paczki dochodzą. Znaczy to że ich strona radzi sobie z polskimi znakami :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamil_rc Opublikowano 28 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2008 A u mnie w nazwie miejscowości est Ł i ostatnio na paczce z UH było napisane zamiast Ł to małe 3. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacqubes Opublikowano 6 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2009 Odświeżam stary temat. Czy ktoś z was używa karty typu PRE-PAID, do transakcji poprzez ebay (czy służy komuś ta karta do wpłacania środków na konto do paypal ? ). Rozważam różne sposoby spłacania środków na konto w paypal i się zastanawiam co wybrać. Przykładem takiej karty jest karta w BZ WBK http://premiumshop24.bzwbk.pl/899,130725/Karty_platnicze,Karta_z_doladowaniem_Premium_%E2%80%93_na_zakupy_Internetowe_i_do_sklepow_tradycyjnych/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcinmb Opublikowano 6 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2009 karta w BZ WBK Mam dokladnie ta karte i uzywam jej do platnosci za granica.Wszytko ok,ale wada jest mozliwowsc wyplacania tylko 500zl jednorazowo,w ciagu 24h Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacqubes Opublikowano 6 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2009 Hmm, ale tam chyba jest ograniczenie 500zł, dlatego, ze największy pre-paid jaki jest to właśnie 500zł i chyba więcej mieć naraz nie można. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.