Waldi74 Opublikowano 13 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2016 Bardzo serdecznie witam wszystkich. Mam na imię Artur i na stałe mieszkam w Szkocji. Niedawno zapragnąłem zrealizować swoje marzenie z dzieciństwa i zbudować model latający. Stawiam dopiero pierwsze kroki na tym polu więc wybaczcie proszę jeśli zdarzy mi się zapytać o rzeczy które Wam wydadzą sią oczywiste. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shock Opublikowano 14 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2016 Artur ,wszystko pięknie ale "dopracuj" ostatecznie powitanie i zmień avatar zgodnie z regulaminem . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Waldi74 Opublikowano 14 Maja 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2016 Witam. Tak jak wspomniałem dopiero zaczynam przygodę z modelarstwem. Na początek chciałbym dokonać konwersji modelu firmy gillow's na zdalnie sterowany (me bf 109 skala 1/16). Prace nad konstrukcją z balsy zbliżają się do końca i zastanawiam się teraz nad wyposażeniem modelu. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shock Opublikowano 14 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2016 Witaj na forum . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi