Gość Anonymous Opublikowano 22 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2007 witam szanowne grono modelarzy !! Mam na imię Paweł i jestem z mogilan . jeszcze nie oblatałem zadnego modelu ale widzialem jak to kuzyn robi ze swoimi kolegami. Mam 2 modele . pozdrawiam pawel Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
neon Opublikowano 22 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2007 Witamy!! Tradycyjnie: -wstaw zdjęcie do avatara -wstaw w podpisie swoje imie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablos Opublikowano 22 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2007 Witam jeszcze jednego Pawła (bo ja też Paweł) jest jeszcze kilku innych Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Diakon Opublikowano 22 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2007 Kolejny Paweł też wita kolejnego Pawła :salut: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin K. Opublikowano 22 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2007 Witam kolejnego modelarza. Życze wielu udaych lotów.Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Diakon Opublikowano 22 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2007 Tak na marginesie, zauważyłem Taśmo16, że masz swoją ulubioną gadkę . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.