lesster Opublikowano 15 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2016 Witam Serdecznie Wszystkich witam Czytam forum od jakiegoś czasu,nawet te stare posty z przed lat zawsze mnie czegoś uczą. pozdrawiam lesster Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shock Opublikowano 16 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2016 Napisz proszę o Twoich zainteresowaniach ,dokonaniach,planach . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lesster Opublikowano 17 Maja 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2016 Napisz proszę o Twoich zainteresowaniach ,dokonaniach,planach . Kiedy dorastali moi synowie /20 lat temu/ i jeden z nich zafascynował się modelami zdalnymi wróciły moje dawne marzenia. synowie dorośli a mi pozostała fascynacja. Od lat latam skrzydłami, nie pamiętam ile ich zbudowałem , rozbiłem czy odeszły na emeryturę. Niedawno upiekłem swój dziesięcioletni napęd. Zastąpiłem nowym, powstały problemy z którymi nie umiałem sobie poradzić. Teraz pomógł dorosły syn, forum ich uczestnicy i komentarze , dziękuję. Obecnie latam na ZAGI z dużum śródpłatem 155cm/950g pozdrawiam lesster Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shock Opublikowano 17 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2016 Witaj więc na forum . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi