rafal1028 Opublikowano 18 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2016 Witam.Mam na imię Rafał i jestem z Poznania.Od dawna interesuję się modelarstwem.Za dzieciaka sklejałem różne modele samolotów itp itd.Chyba odziedziczyłem to po dziadku który był zapalonym modelarzem i mi też coś zostało.Od roku mocno zaczeło chodzić mi po głowie żeby sprawić sobie jakiś prezent i ruszyć w to.Miałem do wyboru samochody rc lub coś latającego.Wybrałem to drugie i od tygodnia jestem szczęśliwym posiadaczem pierwszego modelu rc.Mam nadzieje ze z waszą pomocą powoli będę się odnajdywał w tym bo nie ukrywam że jeżeli chodzi o więdzę techniczną dotyczącą elektoniki,elektryki to paradoksalnie orłem nie jestem:)czarna magia, ale myślę że małymi krokami dam radę.pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shock Opublikowano 18 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2016 Witaj imienniku na forum . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi