adam49 Opublikowano 19 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2016 Witam. Ponieważ niezbyt często latam zawsze zostaje mi trochę paliwa . W związku z tym mam pytanie , jak długo można przechowywać takie paliwo . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qba Opublikowano 19 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2016 Z jakim olejem mieszasz? I co mówi producent oleju? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adam49 Opublikowano 19 Maja 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2016 Mieszam z olejem Bel-Ray . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shock Opublikowano 19 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2016 Jakie ilości Ci zostają ? .Generalnie to bez obaw możesz to paliwo zostawiać w zacienionym ,chłodnym miejscu i robiąc świeże paliwo możesz zmieszać pozostałą resztkę z nowym paliwem. Nie napisałeś o jakim czasie przetrzymywania mówimy ale ja (i nie tylko) czasem pozostawiam paliwo przez okres zimowy 2-3 miesiące i zdarzyło się na nim latać ,żadnych problemów nie odczułem,silnik palił,pracował bez zarzutu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi