Betinka Opublikowano 29 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2016 cześć forum, Mam na imię Beata i niewiele mam wspólnego z modelarstwem ale czego się nie robi dla dzieci? ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shock Opublikowano 29 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2016 A co planują dzieciaki ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Betinka Opublikowano 29 Maja 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2016 A co planują dzieciaki ? nic wielkiego zepsuły mi się baterie i ładowarki do zdalnie sterowanych zabawek i będę chciała tutaj zasięgnąć rady czy można kupić jakąś uniwersalną ładowarkę - w sklepie modelarskim mi nie potrafili pomóc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shock Opublikowano 29 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2016 Witaj na forum i szukaj porady . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi