shockwave Opublikowano 4 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2016 Dzień dobry, Nazywam się Patryk, mieszkam w Krakowie. Modelarstwem lotniczym i kosmicznym zajmuje się właściwie od najmłodszych lat Przez długi czas byłem członkiem sekcji modelarskiej Aeroklubu Krakowskiego, lecz z powodu braku czasu zaprzestałem uczestniczenia w zawodach. Teraz latam raczej hobbystycznie (z tego nigdy się nie odchodzi) Ostatnimi czasy zająłem się również modelarstwem redukcyjnym i chyba nie najgorzej mi idzie Forum obserwuje notorycznie już od dobrych kilku lat, jednak ostatnio mój hangar zasilił się w kolejny model i właściwie dopiero to natchnęło mnie do założenia konta. Sam prawdopodobnie będę potrzebował niejednokrotnie pomocy lecz zawsze będę się starał zrewanżować, również pomagając innym modelarzom Pozdrawiam wszystkich forumowiczów ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shock Opublikowano 4 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2016 Witaj na forum . Shock..wave ,skądś to znam takiego nicka . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi