TomekH Opublikowano 19 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2016 Zdjęcia super Oto co ja nagrałem. Chociaż dzisiaj w większości eksperymentowałem, bo chciałem zobaczyć czy nadążę za modelem Krzyśka na niebie. Odpowiedź w filmie 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcini59 Opublikowano 19 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2016 Bardzo fajne przedpołudnie, miejsce i pogoda wręcz idealna oraz zdjęcia jak zawsze super Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość horn3t Opublikowano 19 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2016 To był niezgorszy dzień,zdjęcia z wieczornych lotów 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kross Opublikowano 20 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2016 Chwilkę byłem, coś tam widziałem... i jak na razie na tyle mi "przepustki" starczyło Miejscówka fajna, może kolejnym razem będzie czasu na coś więcej.PS. Dzięki Tomek za zaspokojenie głodu. Chyba Ci drążków nie nadgryzłem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
toptome69 Opublikowano 22 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2016 Spoko panie Krzysztofie drążki całe Choć aparatura nie najmłodsza to się trzyma dobrze i nie jeden głód może zaspokoić Tym bardziej że w HERONIE jeden siedzi na stałe i trzyma się dobrze A tu kilka fotek z dzisiejszego samotnego latania ( przepraszam nie samotnego przecież był ze mną głód ) 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaszalu Opublikowano 22 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2016 Emeryci to jednak mają fajowo !!! Latanie codziennie od rana do wieczora ! Też tak chcę !!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
toptome69 Opublikowano 22 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2016 To takie chwilowe Andrzeju Potem wracamy do normy, ale mam nadzieję że dopiero po wakacjach 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaszalu Opublikowano 22 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2016 Wiem , żartowałem !! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
toptome69 Opublikowano 24 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2016 Cudowna pogoda na polatanie DLG Rolnik skosił łąkę przy drodze Jest więcej miejsca I wspaniały zachód słońca 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcini59 Opublikowano 30 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2016 Dzisiaj godz 19-sta pusto tylko słychać jak trawa rośnie byłem krótko bo zaczęło padać :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość horn3t Opublikowano 30 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2016 Marcin a kiedy film z twojego kamerowania okolicy? Wczoraj też pusto ale ładnie 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcini59 Opublikowano 1 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2016 horn3t mam zamiar poskładać coś z kilku spotkań i dopiero wtedy wgrać filmik, ale oczywiście coś na szybko postaram się w weekend wrzucić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
toptome69 Opublikowano 1 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2016 Tak jakoś nie było weny do wstawiania fotek Ale się zmobilizowałem i kilka z koszenia 27.06 No jeszcze dzisiaj udało się polatać choć pogada dopiero wyklarowała się popołudniu A tak przez te parę dni odrosła trawka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość horn3t Opublikowano 1 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2016 To jeszcze kilka moich przed wyjazdem wakacyjnym z lotów o zachodzie słońca 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
toptome69 Opublikowano 2 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2016 Wspaniale zdjęcia Krzysiu!!! Wielkie dzięki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
toptome69 Opublikowano 3 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2016 Dzisiejsze dopołudniowe, a nawet poranne loty z Marcinem Marcin polatał swoim quadrokopterem rama TAROT 650 NAZA V2 oraz samolotem PIPER epp Ja natomiast jak zwykle Heronem Może uda się jeszcze polatać pod wieczór Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
toptome69 Opublikowano 3 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2016 Udało się polatać również wieczorem i to w kilka osób ale na razie filmik z porannego latania https://youtu.be/35WNg9eQWD0 https://www.youtube.com/watch?v=35WNg9eQWD0&feature=youtu.be No i loty popołudniowo wieczorne Była spora ekipa A filmik jutro bo już na oczy nie widzę 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość horn3t Opublikowano 4 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2016 Ładnie popatrzeć jak się jest na wakacjach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcini59 Opublikowano 4 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2016 Witam Filmik z lotów 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
toptome69 Opublikowano 4 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2016 Fajny filmik Marcin Widać jak się zmieniło otoczenie przez te parę dni no i te widoki zieleń na prawdę super !!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi