toptome69 Opublikowano 16 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2016 No widzisz panie, żeby nie GPS to bym w życiu go nie odnalazł To troszkę z przymrużeniem oka ale super tereny tylko czasu mało było na latanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
toptome69 Opublikowano 17 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2016 Chociaż pogoda była dzisiaj raczej kiepska udało się nam polatać Przyjechał Piotrek ze swoim fajnym DLG i mimo padającego przelotnie deszczu bujaliśmy się po niebie prawie do 20stej Troszkę podpatrzyłem technikę rzutu, ale z moją aparaturą pewne ustawienia mogą być niemożliwe 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chmiel55 Opublikowano 17 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2016 Jeszcze kilka zdjęć ode mnie. Było deszczowo ale za to w powietrzu warunki wręcz laboratoryjne, zero wiatru. Idealna pogoda na regulowanie modelu. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
toptome69 Opublikowano 24 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2016 Wspaniały zapach skoszonego siana, cudowne widoki i doskonałe warunki do latania Sama przyjemność, tylko te komary po zachodzie słońca wrrrr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość horn3t Opublikowano 7 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2016 To chyba trzeba skończyć i powiedzieć teren piękny na elektroszybowce i i małe modele ale nas przerósł dosłownie i w przenośni ja rezygnuje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
toptome69 Opublikowano 27 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2016 Dzisiaj z Piotrkiem oboje pobiliśmy swoje rekordy co do lotu modelami DLG rzucanymi z reki No i powiem wam super przyjemność Ja napiszę tylko o swoim dokonaniu Piotrek niech pochwali się sam a był sporo lepszy ode mnie No to dane Wysokość około 220 m czas lotu jakieś 12,30 min. Dlaczego około i jakieś bo szczegółowe informacje z telemetrii miał Piotrek i tylko na jego danych mogę się opierać Nieskromnie powiem BRAWO JA Był jeszcze jeden świadek 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi