sbogdan1 Opublikowano 25 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2017 Dzięki Bogdan Specjalna farba robi taką strukturę dywanową ..... Jak oglądałem na komórce to myślałem że jakąś cienką wykładziinę zastosowałeś.teraz patrzę na monitor i skojarzyłem to że w podobny sposób jest wykonywane flokowanie. Efekt bardzo ładny, niewielka waga i wygląda bardzo naturalnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leszekm35 Opublikowano 26 Listopada 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2017 Dokładnie Bogdan sam jestem zaskoczony wygląda to naprawdę dobrze jak dywanik hehehe Wczorajsza jazda koło lotniska Balice Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek "Viper" Opublikowano 26 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2017 Ja tak samo wczoraj myślałem ???? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Janek.T Opublikowano 26 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2017 Nie wiedziałem Leszek że jest taka farba , wygląda to super Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzesiek1 Opublikowano 27 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2017 https://youtu.be/eNSN6qet1kE to jest gigant kiedy u nas na lotnisku taki? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Janek.T Opublikowano 27 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2017 Ale to Grzegorz jest fajne zwłaszcza że ze styropianu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek "Viper" Opublikowano 29 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2017 Chłopaki to i ja się pochwalę Wiele osób pytało mnie co buduję, po co latam Trexem na 4-ro łopatowej głowicy, co testuję etc. Teraz mogę pokazać o co biega. Bolkov BO-105 dotarł do tatuśka Przede mną jeszcze sporo pracy. Sama buda jest " surowa " i trzeba przy niej podziałać żeby to wyglądało i latało jak pilot oczekuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz.S Opublikowano 29 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2017 No no no piękna sprawa ???? wygląda na dość sporych rozmiarów przy tej sofie... Oczywiście muszę pogratulować nowego nabytku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek "Viper" Opublikowano 29 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2017 Jest sporych rozmiarów Sporo grzebaniny przede mną żeby tchnąć w niego życie. Kocham śmigłowce. Że mam zapędy makieciarskie też każdy wie Ten model śmigłowca jest moim ulubionym - zwłaszcza w barwach Red Bull. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sbogdan1 Opublikowano 29 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2017 WOW ale bryka, super...Krzysztof w takim razie szykuj się na zakup pilota, bo bez niego nie poleci.............żartuje.Naprawdę kawał fajnego modelu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek "Viper" Opublikowano 29 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2017 Pilot jest w planach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sbogdan1 Opublikowano 29 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2017 Pilot jest w planach Nie tak dawno widziałem, bodajże w dziale - giełda - pilota bardzo realistycznego. Wykonanie naprawdę kapitalne, tyle że cenowo wychodził dość sporo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leszekm35 Opublikowano 30 Listopada 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2017 Piękna maszyna będzie jak skończysz Już mi się strasznie podoba moje gratulacje :) ps. ja wiedziałem po co te 4 łopaty heheheheh Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek "Viper" Opublikowano 30 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2017 Piękna maszyna będzie jak skończysz Już mi się strasznie podoba moje gratulacje :) ps. ja wiedziałem po co te 4 łopaty heheheheh Dzięki Leszek No opowiadałem Ci sporo o tym heli Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leszekm35 Opublikowano 30 Listopada 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2017 A ja postawiłem maszynę na jej nogi podwozie ukończone.... no i przymiarka silnika Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Janek.T Opublikowano 30 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2017 No Krzysztof muszę ci pogratulować pięknej makiety śmigłowca , to jest to Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek "Viper" Opublikowano 30 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2017 Chłopaki zrobiłem ten film specjalnie dla Was. Wspomnienie sezonu 2017 w Choczni w 15 minut. W filmie wykorzystałem kilka fotek Bogusia Strempela oraz fragment filmu. Jest to podpisane. Miłego oglądania Dziękuję za super klimat i wspólne latanie !!! No Krzysztof muszę ci pogratulować pięknej makiety śmigłowca , to jest to Janek dzięki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sbogdan1 Opublikowano 30 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2017 Krzysztof elegancko. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek "Viper" Opublikowano 1 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2017 Dzięki Boguś To pierwszy mój film w tym stylu. Kompletna amatorka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sbogdan1 Opublikowano 1 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2017 Dzięki Boguś To pierwszy mój film w tym stylu. Kompletna amatorka Dobrze jest, nic się nie przejmuj. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi