Łukasz.S Opublikowano 6 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2018 Oj widzę ze szalejesz ???? ten kokpit wygląda na sporych rozmiarów. A to jest całe ze sklejki? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek "Viper" Opublikowano 7 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2018 Tak narazie dłubię w sklejce różnej maści. Ciężkie to póki co nie jest. A każdy balast na nos jest mile widziany bo makiety generalnie są ciężkie na ogon. Ludzie ciężarkami dociążają żeby balans znaleźć. 22 cm szerokości, podobnie długości. Wysokość koło 11 cm. Najgorzej było to tak zrobić żeby skalę uchwycić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz.S Opublikowano 25 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2018 Pomału kończę moją P 11 mam nadzieję ze do końca zimy skończę ???? model już wykonał kilkanaście lotów ale strasznie mi schodzi z wykończeniem ☹ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek "Viper" Opublikowano 25 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2018 Pomału kończę moją P 11 mam nadzieję ze do końca zimy skończę model już wykonał kilkanaście lotów ale strasznie mi schodzi z wykończeniem ☹ WP_20180223_19_29_38_Pro.jpg Kilkanaście lotów i ani jednego filmu ??? Wygląda super. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz.S Opublikowano 25 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2018 Kilkanaście lotów i ani jednego filmu ??? Wygląda super. Film jest ale w roli głównej nie P11 tylko moja córka a szkoda... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leszekm35 Opublikowano 25 Lutego 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2018 No Łukasz super ci wyszedł ten model baja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz.S Opublikowano 25 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2018 Cieszę się że się podoba, jeszcze skrzydła musze pomalować i będzie gotowa. Krzyśku a jak tam Twoja makieta? Leszku a Ty już Wilgę masz skończoną finalnie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leszekm35 Opublikowano 25 Lutego 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2018 Nie Łukaszu zostało malowanie można powiedzieć , że czeka na lakiernika poza tym wszystko gotowe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek "Viper" Opublikowano 27 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2018 Cieszę się że się podoba, jeszcze skrzydła musze pomalować i będzie gotowa. Krzyśku a jak tam Twoja makieta? Leszku a Ty już Wilgę masz skończoną finalnie? Moja makieta się powoli robi Samolot wyszedł Ci bardzo ładnie. Chętnie obejrzę w locie na żywo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Janek.T Opublikowano 27 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2018 Bardzo ładny Łukasz a skrzydła ma gdzie ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz.S Opublikowano 28 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2018 Skrzydła mam dopiero pomalowane podkładem, może zdążę w tym tygodniu skończyć malowanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sbogdan1 Opublikowano 2 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2018 Od jakiegoś czasu ekipa z Choczni rozmyślała nad lepszą identyfikacją swojej latającej grupy która skupia wielu RC pilotów z różnych miejscowości i okolic.Propozycja padła aby przyjąć nazwę RC TEAM WADOWICENa tej podstawie powstał pomysł aby zakupić koszulki z nadrukiem dla wszystkich chętnych z ekipy.Temat jest już w trakcie realizacji, projekt został oddany do drukarni i czekamy na wstępną wycenę.Oczywiście każdy będzie miał spersonalizowaną koszulkę W głowie powstają kolejne projekty na lotniskowe gadżety na obecną chwilę priorytetem są koszulki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leszekm35 Opublikowano 2 Marca 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2018 No i pięknie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek "Viper" Opublikowano 2 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2018 To ja dopiszę że na FB mamy swoją grupę RC TEAM WADOWICE gdzie omawiamy różne sprawy żeby nie zaśmiecać forum. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz.S Opublikowano 2 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2018 Koszulki super sprawa ???? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leszekm35 Opublikowano 3 Marca 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2018 No i teraz troszkę detali przed malowaniem( nity) Roberto zrobił na swojej wildze nity i tak mi się spodobały , że poprosiłem żeby zrobił mi No i zrobił jedynie 700 nitów hhahaha Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czajan Opublikowano 3 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2018 Leszek co to za maszynka do nitów? Wysłane z mojego GT-I9505 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leszekm35 Opublikowano 4 Marca 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2018 Leszek co to za maszynka do nitów? Wysłane z mojego GT-I9505 przy użyciu Tapatalka Jest to maszynka dozująca automatycznie na sprężone powietrze. Można robić nity jakie się chce duże , małe w zależności jaką igłę dobierzemy. Do wykonania nitów można zastosować różnego rodzaju kleje czy żywice. Urządzenie jest dosyć drogie i praca nim wymaga nie lada cierpliwości i dokładności. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Janek.T Opublikowano 4 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2018 Ale efekt nitów jest bardzo ładny ,Robert ma już wprawę to mu podrzucę swój kadłub Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leszekm35 Opublikowano 4 Marca 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2018 Efekt dopiero będzie jak lakier siądzie Serce wilgi przygotowane (zamontowane do przedniego domku samolotu) . Zostaje zamontować całość do kadłuba i podłączyć Aha nie będzie makietowego śmigła . Ze względu na sprawność zostaje Mejzlik... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi