Łukasz.S Opublikowano 11 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2018 Krzyśku ja tam jakąś fotkę wrzucę w tygodniu bo jakieś tam zdjęcia robiłem. A co do refleksji... hmmm... błoto I otwarcie sezonu z hukiem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Janek.T Opublikowano 12 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2018 Dokładnie Kamil szybowiec ładny by pasował , a jak chodzi o wczorajsze otwarcie sezonu to było pełne wrażeń , mam też parę fotek i kiedy w tygodniu dołożę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sbogdan1 Opublikowano 12 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2018 Hej co wyście tam nawykręcali na tym lotnisku ? że było z hukiem otwarcie sezonuFotki bardzo fajne pogoda dopisała. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leszekm35 Opublikowano 12 Marca 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2018 W sumie to nic Trochę był problem z dojazdem (błoto mokro) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek "Viper" Opublikowano 13 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2018 W sumie nic ??? A może lepiej nie pisać... Szczegóły członkowie mogą poznać na naszej grupie na fb Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Janek.T Opublikowano 18 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2018 Dodaje zaległe fotki Robertowej wilgi z lotów z zeszłej niedzieli. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leszekm35 Opublikowano 18 Marca 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2018 Jest ok Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czajan Opublikowano 19 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2018 Robert Super model. Czekamy na pokaz modelu Leszka Ps. Mała sugestia do Wilgi Roberta. Koła jakieś zamałe i strasznie wysoko stoi ta Wilga. Ale pozatym Super Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leszekm35 Opublikowano 19 Marca 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2018 No te koła to dał od jakiegoś papiezoka ale z tego co wiem już zamontowane są koła jak należy hahah Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek "Viper" Opublikowano 19 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2018 Koła z tego co Robert mówił mają być docelowo masywniejsze. Wilga prezentuje się na ziemi i w locie super. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leszekm35 Opublikowano 19 Marca 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2018 No kavany 150mm pompowane już są Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leszekm35 Opublikowano 19 Marca 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2018 Tak sprawuje się mvvs 116 w wildze kolegi Krzysia Kiliana Waga modelu około 17kg wilgi oczywiście a kto zgadnie wagę szybowca????? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Janek.T Opublikowano 19 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2018 Filmik bomba , to montuj Leszek hak do holowania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz.S Opublikowano 20 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2018 Leszku to jest (był) 7 metrowy Ventus o wadze 15kg ???? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leszekm35 Opublikowano 20 Marca 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2018 Łukaszu ASW 27 skala 1:2 7,5m rozpiętości 25kg. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz.S Opublikowano 20 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2018 Noo faktycznie ???? człowiek rozespany to źle widzi... ???? Oglądałem kiedyś filmik z ta Wilgą i tak skojarzyłem ale szybowce pomyliłem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek "Viper" Opublikowano 20 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2018 Mi się z Discusem Duo pomylił ale wagę obstawiałem 25 kg wczoraj na grupie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bigi57 Opublikowano 25 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2018 Dodaje zaległe fotki Robertowej wilgi z lotów z zeszłej niedzieli. Piekna WILGA Dodaje zaległe fotki Robertowej wilgi z lotów z zeszłej niedzieli. Robert wielkie brawa,piekny model Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Janek.T Opublikowano 25 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2018 Andrzej już dwie takie mamy a niedługo będzie trzecia , przyjedziesz do nas w wakacje to poszalejemy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sbogdan1 Opublikowano 30 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2018 Witam...Panowie taki surprise na święta.W końcu odebrałem z drukarni koszulki. Wszystko według zamówienia. Są polóweczki i T-shirty.Jakość materiału kapitalna, bawełna pierwsza klasa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi