Janek.T Opublikowano 24 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2017 Jak będzie ładna pogoda , bo na razie to paskudnie jest Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leszekm35 Opublikowano 1 Kwietnia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2017 Witam kolegów Dzisiaj loty w Choczni jak ktoś ma ochotę wpaść zapraszam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leszekm35 Opublikowano 1 Kwietnia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2017 Dzień piękny pogoda super sezon rozpoczęliśmy Loty się udały czasami dość mocno wiało ale mimo to super. Dzisiaj polataliśmy z Jankiem , Grześkiem i synem Tomkiem. Janek Piper , Grzesiek akrobat elektryczny, ja piper , syn cessna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Janek.T Opublikowano 1 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2017 Dzisiaj było rzeczywiście super Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz.S Opublikowano 1 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2017 Janku a szybowiec latał? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzesiek . Opublikowano 1 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2017 Dzisiaj było rzeczywiście super Dzisiaj to chyba wszędzie było super Musimy kiedyś wybrać się do Was. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leszekm35 Opublikowano 1 Kwietnia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2017 Tak po zdjęciach jakie przeglądam na forach i FB chyba tym weekendem wszyscy zaczęli sezon W Choczni jest super zapraszamy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
f-150 Opublikowano 1 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2017 Widzę że Cessna poszła w dobre ręce. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leszekm35 Opublikowano 2 Kwietnia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2017 Widzę że Cessna poszła w dobre ręce. Aaaaaaa witam Wojtku ona od Ciebie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
f-150 Opublikowano 2 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2017 Tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leszekm35 Opublikowano 2 Kwietnia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2017 Lata super syn się nia uczy..... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leszekm35 Opublikowano 4 Kwietnia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2017 Witam kolegów Mogę poinformować iż dzisiaj zostały zakończone prace nad powiększaniem lotniska. Ziemia została przemielona wyrównana szyną. Niestety na tym się nie skończyło , zostało posianie trawy i walcowanie. Można powiedzieć , że wcześniejsze prace wykonała firma sianie trawy i walcowanie zostało nam. Więc wzięliśmy się z Jankiem do roboty. Kilka godzin morderczej harówki walcem ręcznym i lotnisko zostało dzisiaj wieczorem ukończone Pikawy wyskakiwały z klatek ale warto było Lotnisko wygląda super , można powiedzieć , że prawdziwe awionetki siądą bez problemu Jest równo jak na stole. Czekamy aż zazieleni się świeżo posiana trawa hehehehe. ps. Janku odpoczywaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Janek.T Opublikowano 4 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2017 No teraz będzie klasa latanie , w sumie jak coś robić to raz a dobrze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz.S Opublikowano 5 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2017 Szkoda że nie daliście znać że jedziecie... Ale fajnie wyszło, to ja zamówię deszcz ???? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Janek.T Opublikowano 9 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2017 Dzisiaj sobie na odmianę polatałem takim Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xan86 Opublikowano 9 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2017 Teraz tylko czekać jak taki będzie stał u Janka na podwórku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz.S Opublikowano 10 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2017 Krzysiek my właśnie po to powiększaliśmy nasze lotnisko żeby przyjmować większe samoloty ???? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xan86 Opublikowano 10 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2017 Musimy się tam do Was kiedyś wybrać. Samoloty teraz większe to będzie jak znalazł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leszekm35 Opublikowano 12 Kwietnia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2017 Witam kolegów Mogę się pochwalić nowym nabytkiem na sezon 2017. PZL 104 Wilga Frisch 2,9 metra silnik DLE 112 cm. Model powoli przygotowuję na sezon. W związku z tym , że to model używany został poddany całkowitej renowacji. Wszystko co mi się nie podoba przerabiam i robię na nowo:) Model za około 2 tygodnie będzie przygotowany do lotów . Już zostało zmienione podwozie ponieważ tamto raczej nie przypominało oryginału. Zrobiłem nowy wachacz amortyzator jest zupełnie inaczej zamontowany. Czekam na serwa menager komplet napisów itp:) Model oczywiście zostanie zrobiony podobnie jak moja wcześniejsza wilga z eljota w pełni makietowo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz.S Opublikowano 13 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2017 Muszę przyznać że bardzo ładna i robi wrażenie ???? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi