laminat Posted June 30, 2008 Posted June 30, 2008 Witam Jako ze jest to Hyde Park i mozna wszystko o wszystkim zapraszam tegorocznych maturzystow do pochwalenia sie swoimi osiagnieciami na maturze nie ma to byc zadna lista przebojow kto lepszy a kto gorszy tylko tak ogolnie aby poprostu wiedziec ktos moze byc zadowolony a ktos rozczarowany i zapraszam do wpisywania swoich ocen - uwaga mysle ze nie powinno byc dyskusji na temat kto co zdawał kazdy zdawał takie przedmioty jakie mu sie podobały na poziomie jaki wybrał wpisujemy procenty podajac nazwe przedmiotu i poziom(wpisujemy tylko i wyłacznei oceny z egzaminow pisemnych)a wiec ja pierwszy Polski - podstawowy - 61% Angielski podstawowy 89% matematyka rozszerzona 82% fizyka rozszerzona 93%
Marcin Posted June 30, 2008 Posted June 30, 2008 Gratuluje podjęcia wyzwania i zabrania się za matmę i fizykę na poziomie rozszerzonym
Grzechu Posted July 1, 2008 Posted July 1, 2008 laminat, geniuszem jesteś, takie wyniki z rozszerzonej matmy i fizy... :shock: Czyli to Ty dyktujesz warunki uczelniom, a nie oni Tobie :mrgreen: Ja to za rok z tych samych przedmiotów celuję na 50-60 fiza i 70-80 matma, wtedy byłbym zadowolony
pavelm Posted July 1, 2008 Posted July 1, 2008 Ja dopiero za dwa lata, też to samo. W tym roku mój brat zdawał biologię i chemię rozsz. i miał 73% i 79% co jest ponoć w tym roku całkiem całkiem niezłym wynikiem
laminat Posted July 1, 2008 Author Posted July 1, 2008 no ja chciałem byc skromnym ale przy takich pochwałach to ciezko cokolwiek takiego powiedziec nie powiem bo lubie matme i fizyke i zobaczymy na ile ja im bede w stanie podyktowac te warunki. ale czy tylko ja w tym roku zdawałem mature z modelarzy?
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.