zdanek Opublikowano 2 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2008 Czesc wszystkim. Jestem Bartek, pseudo Zdanek. Jestem z Warszawy, mam 27 lat. Tydzien temu zrealizowalem swoje odwieczne marzenie i kupilem model F4U Corsair, 4ro kanalowy. Jestem kompletnie zielony, a napalony Probuje sie uczyc nim sterowac co jest na razie dla mnie bardzo trudne Na forum bede szukal porad, a z biegiem czasu mam nadzieje, ze bede mogl je rowniez sam udzielac. Pozdrawiam, Zdanek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hubert_tata Opublikowano 2 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2008 Jestem Bartek, pseudo Zdanek. Jestem z Warszawy, mam 27 lat Cześć Bartek Bardzo dobrze trafiłeś, jednak dla lepszej komunikacji podaj swój wiek w profilu, albo zmień zdjęcie (w obecnej "formie" mogą powstawaćć niepotrzebne nieporozumienia). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zdanek Opublikowano 3 Lipca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2008 Czesc. Dzieki za mile przywitanie. Wiek ustawilem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysztof Opublikowano 3 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2008 Witaj Młodo wyglądasz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zdanek Opublikowano 3 Lipca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2008 Witaj Młodo wyglądasz Mysle ze fotka dobrze oddaje moje umiejetnosci pilotarzu, chociaz, jak o tym pomysle to powinienem poszukac zdjecia ze smoczkiem i pieluszka Pozdrawiam, Zdanek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.