zdanek Posted July 2, 2008 Posted July 2, 2008 Czesc wszystkim. Jestem Bartek, pseudo Zdanek. Jestem z Warszawy, mam 27 lat. Tydzien temu zrealizowalem swoje odwieczne marzenie i kupilem model F4U Corsair, 4ro kanalowy. Jestem kompletnie zielony, a napalony Probuje sie uczyc nim sterowac co jest na razie dla mnie bardzo trudne Na forum bede szukal porad, a z biegiem czasu mam nadzieje, ze bede mogl je rowniez sam udzielac. Pozdrawiam, Zdanek
hubert_tata Posted July 2, 2008 Posted July 2, 2008 Jestem Bartek, pseudo Zdanek. Jestem z Warszawy, mam 27 lat Cześć Bartek Bardzo dobrze trafiłeś, jednak dla lepszej komunikacji podaj swój wiek w profilu, albo zmień zdjęcie (w obecnej "formie" mogą powstawaćć niepotrzebne nieporozumienia).
zdanek Posted July 3, 2008 Author Posted July 3, 2008 Czesc. Dzieki za mile przywitanie. Wiek ustawilem
zdanek Posted July 3, 2008 Author Posted July 3, 2008 Witaj Młodo wyglądasz Mysle ze fotka dobrze oddaje moje umiejetnosci pilotarzu, chociaz, jak o tym pomysle to powinienem poszukac zdjecia ze smoczkiem i pieluszka Pozdrawiam, Zdanek
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.