JANTAR87 Opublikowano 18 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2016 Cześć, niedługo kolejna Aircobra, chociaż za dużo ich u nas nie lata, zagości Na Polskim Niebie Malowanie Planuje z szachownicą. Chyba że macie jakieś inne zdjęcia co Polacy latali na P-39 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mirolek Opublikowano 18 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2016 Fiodor Połynin - bardzo k..wa polskie imię i nazwisko !! ms Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JANTAR87 Opublikowano 18 Czerwca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2016 No wiem, ale co zrobić.... Poza tym pisałem o szachownicy, a że ruski pilot..... więc się nie czepiaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JacekO Opublikowano 19 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2016 Tutaj masz sledztwo przeprowadzone przez modelarzy: http://www.modelarstwo.org.pl/forum/viewtopic.php?t=34508 Wychodzi na to, ze byly w Polsce dwa egzemplarze Airacobry (w tym tylko jeden latajacy), a malowanie nie jest do konca znane. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JANTAR87 Opublikowano 19 Czerwca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2016 Hey dzięki !Trochę mam rozwiązany temat z szachownicami na górze płatów. Całość pomaluję na zielono, spód na błękitny kolor. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Jerzy Markiton Opublikowano 19 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2016 Czołowi polscy piloci ESA w regulaminowych nakryciach głowy imitujących formacje SS - jest takie bardziej polskie ? ------------------------------ - Jurek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JANTAR87 Opublikowano 20 Czerwca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2016 Panie Jerzy ale to temat o P-39 a już zostało poruszone kto pilotował, że rusek, że nakrycia głowy nie te..De facto póki nikt nie afiszuje "hakenkrojców" to chyba nie ma co się martwić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JANTAR87 Opublikowano 31 Sierpnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2016 Wreszcie mogę jakieś zdjęcie zapodać z updatem. Jeszcze go pomaluje (czyt. kiedyś), bo lata całkiem dobrze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi