MARSOK Opublikowano 23 Czerwca 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2018 Witam. Mam problem i nie mogę z nim sobie poradzić. Śmigło wpada w drgania przy pełnych obrotach, śmigło było wyważone. Ma ktoś jakiś pomysł. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
leszek-bart Opublikowano 23 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2018 Dostałeś już właściwą odpowiedź . masz skrzywioną oś silnika . Musisz kupić nową zamienną i nie musi to być od Emaxa . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARSOK Opublikowano 23 Czerwca 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2018 jest nowy silnik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARSOK Opublikowano 3 Lipca 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2018 Jest ktoś z Warszawy lub okolic i mógłby mi pomóc w usunięciu wibracji śmigła? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi