young Opublikowano 25 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2016 Są w izolacji Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
foxepc Opublikowano 25 Lipca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2016 Są w izolacji Ok. Zamieszczę zdjęcia. Albo jestem 100 lat za murzynami, albo jest nieporozumienie. te przy silniczku są w koszulce, ale nie te długie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cacekspoko Opublikowano 25 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2016 Druty są w emalii - https://pl.wikipedia.org/wiki/Drut_nawojowy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
foxepc Opublikowano 25 Lipca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2016 A widzisz...to by coś wyjaśniało. Próbowałem dolutować kawałek kabla ze starego śmigłowca, ale silnik nie działa. Być może powodem jest brak usunięcia emalii izolacyjnej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
young Opublikowano 26 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2016 Tak jak w silniku emalia jest prawie niewidoczna i trudna do usunięcia A widzisz...to by coś wyjaśniało. Próbowałem dolutować kawałek kabla ze starego śmigłowca, ale silnik nie działa. Być może powodem jest brak usunięcia emalii izolacyjnej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
foxepc Opublikowano 26 Lipca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2016 Kurde. Wyjechalem na wakacje i silniczek tylny stracil kable przy samej dupie. Probowalem rozebrac silnik i dolutowac kable wewnatrz i rozropilem wszystko. Chyba nic z tym nie zrobie co? Jest tu w mragowie jakis najwiekszy w polsce sklep modelarski ale raczej nie mam co liczyc na silniczek akurat tych wymiarow? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi