LQ Opublikowano 7 Lipca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2008 wilkie dzieki za pomoc chlopaki milo sie z wami wspolpracuje zawsze chetnie ktos pomoze - coraz bardziej lubie to forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek2220 Opublikowano 7 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2008 LQ nie wiem czy już cos kupowales albo czy masz zamiar kupowac. Jak chcesz kupic na allegro to radze sie pospieszyc bo widzę że już powoli znikają :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LQ Opublikowano 8 Lipca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2008 LQ nie wiem czy już cos kupowales albo czy masz zamiar kupowac. Jak chcesz kupic na allegro to radze sie pospieszyc bo widzę że już powoli znikają :wink: Dzieki bartek juz zakupilem 4 sztuki i czekam na paczuszke mam nadzieje ze bede zadowolony Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek2220 Opublikowano 15 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2008 Dzieki bartek juz zakupilem 4 sztuki i czekam na paczuszke mam nadzieje ze bede zadowolony I co jak tam paczuszka z serwami ?? :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LQ Opublikowano 15 Lipca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2008 Dotarła - serwa są jak najbardziej w porządku - jestem zadowolony maja spory kat wychyłu jak na takie maleństwa - siła tez w porządku - kupiłem razem z przekładniami i jak sie okazało pasują one do moich starych serw wiec teraz mam 4 nowe plus 4 stare na wymianę skończyłem niedawno remont mojego maga - wymieniłem serwa silnik i zrobiłem małe poprawki. Wyposażenie maga : Silnik 3f D2830-09 Śmigło GWS 10x4.7 Regiel 18A - Art Tech - (został mi z mustanga) 4 Serwa HXT900 Pakiet 1350 mAh - 3S 11.1V Odbiornik 6 kanałowy - Art - Tech Mag teraz wygląda TAK Pozdrawiam. Ps. nie wiem co sie stało ale nie działają miniaturki - dlatego fotki w taki głupi sposób. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darand Opublikowano 12 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2008 Cześć, mam MiniMaga z bardzo podobnym wyposażeniem. Chciałbym Cię zapytać: - Ile czasu możesz latać z tym wyposażeniem i pakietem? - Ile "gazu", tzn. na jakim ustawieniu ciągu? - Czy bardzo wyrywa do góry na pełnym gazie? - Czy próbowałeś inne smigła? Ja mam pakiet 2000 mAh, lata z nim w sumie ok. 25 min, na 1/3 gazu. Niestety, bardzo wyrywa do góry, nawet przy lekkim dodaniu gazu. Może za mały skłon silnika... Silnik Emax 2215/20. Pozdrawiam, udanych lotów Minimagiem Ja mojemu pod skrzydłem umieściłem kamerkę FlyCamOne2. I mam sporo fajnych zdjęć. Darek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.