Skocz do zawartości

serwomechanizmy typy HS-55 - jakie wybrac??

LQ

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

wilkie dzieki za pomoc chlopaki :) milo sie z wami wspolpracuje zawsze chetnie ktos pomoze - coraz bardziej lubie to forum :)

Opublikowano

LQ nie wiem czy już cos kupowales albo czy masz zamiar kupowac. Jak chcesz kupic na allegro to radze sie pospieszyc bo widzę że już powoli znikają :wink:

Opublikowano
LQ nie wiem czy już cos kupowales albo czy masz zamiar kupowac. Jak chcesz kupic na allegro to radze sie pospieszyc bo widzę że już powoli znikają :wink:

Dzieki bartek juz zakupilem 4 sztuki i czekam na paczuszke mam nadzieje ze bede zadowolony

Opublikowano

Dotarła - serwa są jak najbardziej w porządku - jestem zadowolony maja spory kat wychyłu jak na takie maleństwa - siła tez w porządku - kupiłem razem z przekładniami i jak sie okazało pasują one do moich starych serw wiec teraz mam 4 nowe plus 4 stare na wymianę :)

skończyłem niedawno remont mojego maga - wymieniłem serwa silnik i zrobiłem małe poprawki.

Wyposażenie maga :

Silnik 3f D2830-09

Śmigło GWS 10x4.7

Regiel 18A - Art Tech - (został mi z mustanga)

4 Serwa HXT900

Pakiet 1350 mAh - 3S 11.1V

Odbiornik 6 kanałowy - Art - Tech

Mag teraz wygląda TAK :)

tmag+1.JPG

tmag+2.JPG

tmag+3.JPG

tmag+4.JPG

tmag%201.JPG

Pozdrawiam.

Ps. nie wiem co sie stało ale nie działają miniaturki - dlatego fotki w taki głupi sposób.

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Cześć,

mam MiniMaga z bardzo podobnym wyposażeniem. Chciałbym Cię zapytać:

- Ile czasu możesz latać z tym wyposażeniem i pakietem?

- Ile "gazu", tzn. na jakim ustawieniu ciągu?

- Czy bardzo wyrywa do góry na pełnym gazie?

- Czy próbowałeś inne smigła?

Ja mam pakiet 2000 mAh, lata z nim w sumie ok. 25 min, na 1/3 gazu. Niestety, bardzo wyrywa do góry, nawet przy lekkim dodaniu gazu. Może za mały skłon silnika...

Silnik Emax 2215/20.

Pozdrawiam, udanych lotów Minimagiem :)

Ja mojemu pod skrzydłem umieściłem kamerkę FlyCamOne2. I mam sporo fajnych zdjęć.

Darek

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.