LQ Opublikowano 7 Lipca 2008 Autor Opublikowano 7 Lipca 2008 wilkie dzieki za pomoc chlopaki milo sie z wami wspolpracuje zawsze chetnie ktos pomoze - coraz bardziej lubie to forum
Bartek2220 Opublikowano 7 Lipca 2008 Opublikowano 7 Lipca 2008 LQ nie wiem czy już cos kupowales albo czy masz zamiar kupowac. Jak chcesz kupic na allegro to radze sie pospieszyc bo widzę że już powoli znikają :wink:
LQ Opublikowano 8 Lipca 2008 Autor Opublikowano 8 Lipca 2008 LQ nie wiem czy już cos kupowales albo czy masz zamiar kupowac. Jak chcesz kupic na allegro to radze sie pospieszyc bo widzę że już powoli znikają :wink: Dzieki bartek juz zakupilem 4 sztuki i czekam na paczuszke mam nadzieje ze bede zadowolony
Bartek2220 Opublikowano 15 Lipca 2008 Opublikowano 15 Lipca 2008 Dzieki bartek juz zakupilem 4 sztuki i czekam na paczuszke mam nadzieje ze bede zadowolony I co jak tam paczuszka z serwami ?? :wink:
LQ Opublikowano 15 Lipca 2008 Autor Opublikowano 15 Lipca 2008 Dotarła - serwa są jak najbardziej w porządku - jestem zadowolony maja spory kat wychyłu jak na takie maleństwa - siła tez w porządku - kupiłem razem z przekładniami i jak sie okazało pasują one do moich starych serw wiec teraz mam 4 nowe plus 4 stare na wymianę skończyłem niedawno remont mojego maga - wymieniłem serwa silnik i zrobiłem małe poprawki. Wyposażenie maga : Silnik 3f D2830-09 Śmigło GWS 10x4.7 Regiel 18A - Art Tech - (został mi z mustanga) 4 Serwa HXT900 Pakiet 1350 mAh - 3S 11.1V Odbiornik 6 kanałowy - Art - Tech Mag teraz wygląda TAK Pozdrawiam. Ps. nie wiem co sie stało ale nie działają miniaturki - dlatego fotki w taki głupi sposób.
Darand Opublikowano 12 Sierpnia 2008 Opublikowano 12 Sierpnia 2008 Cześć, mam MiniMaga z bardzo podobnym wyposażeniem. Chciałbym Cię zapytać: - Ile czasu możesz latać z tym wyposażeniem i pakietem? - Ile "gazu", tzn. na jakim ustawieniu ciągu? - Czy bardzo wyrywa do góry na pełnym gazie? - Czy próbowałeś inne smigła? Ja mam pakiet 2000 mAh, lata z nim w sumie ok. 25 min, na 1/3 gazu. Niestety, bardzo wyrywa do góry, nawet przy lekkim dodaniu gazu. Może za mały skłon silnika... Silnik Emax 2215/20. Pozdrawiam, udanych lotów Minimagiem Ja mojemu pod skrzydłem umieściłem kamerkę FlyCamOne2. I mam sporo fajnych zdjęć. Darek
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.