JulianTheKing Opublikowano 1 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2016 Niniejszym, jako nowy użytkownik i świeżo wkraczający w świat modelarstwa adept, chciałbym przywitać się z całą forumową bracią. Na imię niespełna 33 lata temu dano mi Bogumił, z zainteresowań oraz wykonywanego zawodu jestem elektronikiem. Jeśli chodzi o modelarstwo, to pierwsze iskierki pojawiły się kilkanaście lat temu. Ale ze względu na wrodzoną niechęć do wszystkiego, co z mechaniką związane, nigdy nie podjąłem się budowy żadnego modelu W zeszłym roku zakupiłem kit Herona od Multiplexa, właśnie go wykańczam i mam nadzieję oblatać go niebawem - będzie to mój pierwszy model i oby ten pierwszy lot nie okazał się jednocześnie ostatnim Mam nadzieję czerpać tutaj z wiedzy starszych stażem Kolegów oraz nawiązać owocne i długotrwałe znajomości Pozdrawiam serdecznie! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shock Opublikowano 2 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2016 Witaj na forum . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi