piotr_k Opublikowano 4 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2016 Na imię mam Piotr, jestem z Jeleniej Góry, złożyłem drona na ramie tarot fy650, okazał się większy niż myślałem i planuję przejść na klasę 250. Pozdrawiam wszystkich Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shock Opublikowano 5 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2016 A ten gość to Ty ? Piotr.K1995 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotr_k Opublikowano 6 Lipca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2016 A ten gość to Ty ? Piotr.K1995 Niestety to też ja, nie doczytałem regulaminu za pierwszym razem i nie wiedziałem dlaczego nie mogę aktywować konta. Chciałbym poprosić o usunięcie tamtego konta bo ja w opcjach nie mogę znaleźć polecenia usunięcia konta. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shock Opublikowano 6 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2016 Witaj na forum . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi