Andrzej Kmicic Opublikowano 9 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2016 Cieszę się, że udało mi się zarejestrować na tym forum. Mam nadzieje, że nikogo nie obrażę, ale ktoś kiedyś powiedział, że faceci rozwijają się do wieku 6 lat, a później już tylko rosną i chyba coś w tym jest, przynajmniej w moim przypadku. Niestety te 31 lat temu kiedy miałem owe 6, dostęp do tego typu "zabawek" był prawie niemożliwy a jeśli już, to kosztowały tyle, że nie stać było na nie nikogo w moim domu. Te 31 lat temu obiecałem sobie, że kiedyś spełnię swoje marzenia, którymi były modele latające. Czas wreszcie zacząć to robić... Aktualnie mam 37 lat, mieszkam niedaleko Pszczyny i Oświęcimia. Po skończeniu studiów, znalezieniu pracy i założeniu rodziny, mam nadzieję znaleźć odrobinę wolnego na Hobby przed duże "H". Chciał bym raz jeszcze rozpocząć przygodę z modelami RC, ale bez tego forum zapewne będzie ciężko. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrzej Kmicic Opublikowano 10 Lipca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2016 Cieszę się, że udało mi się zarejestrować na tym forum. Mam nadzieje, że nikogo nie obrażę, ale ktoś kiedyś powiedział, że faceci rozwijają się do wieku 6 lat, a później już tylko rosną i chyba coś w tym jest, przynajmniej w moim przypadku. Niestety te 31 lat temu kiedy miałem owe 6, dostęp do tego typu "zabawek" był prawie niemożliwy a jeśli już, to kosztowały tyle, że nie stać było na nie nikogo w moim domu. Te 31 lat temu obiecałem sobie, że kiedyś spełnię swoje marzenia, którymi były modele latające. Czas wreszcie zacząć to robić... Aktualnie mam 37 lat, mieszkam niedaleko Pszczyny i Oświęcimia. Po skończeniu studiów, znalezieniu pracy i założeniu rodziny, mam nadzieję znaleźć odrobinę wolnego na Hobby przed duże "H". Chciał bym raz jeszcze rozpocząć przygodę z modelami RC, ale bez tego forum zapewne będzie ciężko. Zapomniałem napisać coś o swojej przebytej do tej pory przygodzie z modelarstwem. Mam za sobą kilkadziesiąt złożonych modeli z tworzywa (nigdy nie używam słowa plastik) i papieru. Następnie chcąc na szybko zaspokoić chęć latania, zakupiłem dwa modele latające RTF. Teraz chciał bym pójść dalej i zbudować swój model od podstaw, wyposażając go we wszystkie akcesoria potrzebne do lotu. Mam nadzieję, że stanie się to już niedługo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrzej Kmicic Opublikowano 11 Lipca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2016 No i chyba nie dane mi będzie kontynuować swoje hobby bo jak do tej pory brak przyjęcia na forum... Wysłane z mojego D5803 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shock Opublikowano 12 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2016 Spokojnie,trwała weryfikacja . Witaj na forum. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi