Bodek3265 Opublikowano 11 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2016 Witam serdecznie chcę zacząć przygodę z modelami interesują mnie bardzo motoszybowce Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shock Opublikowano 12 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2016 Prosimy coś więcej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bodek3265 Opublikowano 15 Lipca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2016 Cześć to znowu Ja Boguś mieszkam obecnie w Niemczech i Pracuje bo jak wiadomo hobby które polubiłem tak jak wy nie jest najtańsze wiecie o co chodzi jeżeli Pan Moderator był by tak miły i potwierdził mój zapał było by super pochodzę z Polski południowo-wschodniej okolice Chełma mam nie daleko fajny stok gdzie uczyłem się latać na parolotni Rezerwat Przyrody Gliniska i tak myślę ze jeżeli Parolotnia lata to i motoszybowiec też powinien chciał bym też nawiązać znajomości z ludźmi woj. Lubelskiego by porozmawiać poradzić się by wybrać model dla siebie Pozdrawiam Bogdan Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shock Opublikowano 15 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2016 Witaj na forum . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi