konrad_wycinanie.pl Opublikowano 13 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2016 Witam,mam na imię Konrad i jeszcze niewiele wiem o modelarstwie, jednak wydaje mi się, że branża, którą się zajmuję może Was zainteresować. Jestem na tym forum, ponieważ chciałbym Was poznać i dowiedzieć się czy rzeczywiście mógłbym ułatwić Wam życie. . Pozdrawiam, Konrad Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shock Opublikowano 13 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2016 Świetnie ! Jednak źle zaczynasz ,przeczytaj regulamin ponownie ,zastosuj się i wtedy może dołączysz . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
konrad_wycinanie.pl Opublikowano 13 Lipca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2016 Ok, regulamin przeczytany ponownie i wprowadzony w życie;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shock Opublikowano 14 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2016 Wszystko się zgadza . Witaj na forum . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi