BaLoN Opublikowano 14 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2016 Czy na wyżej wymienione lotnisko można podjechać i polatać w każdej chwili czy trzeba gdzies się umawiać? Czasem jak przejedzam przez okolice to widzę że pas zadbany ale nie widzę żeby ktoś tam pilnował. Jaka jest tam możliwość żeby polatac? Tam się gdzieś na lotnisko zjezdża z drogi czy przy drodze auto zostawia? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elvis Opublikowano 14 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2016 Sam kiedyś próbowałem to ustalić ale brak odzewu na meile. Lotnisko jest prywatne i należy do http://www.orlik.sacz.pl/index.php najlepiej złapać kontakt jak ktoś na nim lata lub są jakieś zawody. Zaraz przy lotnisku jest zjazd w polną drogę i krótki dojazd przez zarośla. A tak zapytam przy okazji: czym latasz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BaLoN Opublikowano 14 Lipca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2016 Teraz motoszybowcem pionerem xl i z tym kolo siebie nie mam problemow ale złożyłem spalinowego peten pokea i jakis bardziej równy pas by się przydał i nie wiem gdzie go oblatać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elvis Opublikowano 15 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2016 Znam ten ból Ja latam u siebie z kołami jak rolnicy łąki skoszą. Pewno bić Cię nie będą ale z grzeczności wypadałoby zapytać. Ale skoro się nie da. Próbuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BaLoN Opublikowano 16 Lipca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2016 No właśnie kontakt ciężko złapać, napisałem maila może ktoś odczyta a może ktoś tu się jeszcze odezwie . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi