Troll z węborkiem kultury Opublikowano 14 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2016 Na imię mi Sławek, jestem z Poznania. Interesuje się bardziej modelami niż modelarstwem. Bardziej w celu wytaszczenia w górę dość ciężkiego sprzętu foto. To cel, a przede mną cała droga, abym mógł go wykonać bezpiecznie dla siebie i otoczenia, oraz sprzętu. (wyjący dron się nie nadaje) Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shock Opublikowano 15 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2016 Ten nick jest wg Ciebie normalny ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Troll z węborkiem kultury Opublikowano 15 Lipca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2016 Jeśli chodzi o niepowtarzalność to jak najbardziej normalny, a może i nie. Aby to stwierdzić musiał by istnieć jakiś kanon normalnych ników. Ja takiego nie znam, a widziałem już niki których nie dało się przeczytać. Imo im wydaje się dziwniejszy, tym łatwiejszy w posługiwaniu się nim w różnych systemach rejestracji. Z prostego powodu - nie jest zajęty, nie trzeba wymyślać go od nowa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shock Opublikowano 16 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2016 Oczywiście ,rozumiem. Moje pytanie było z kategorii - ciekawość, nie jako kryterium przyjęcia na forum . A że oryginalność to dobra cecha - Witaj na forum . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi