Zanet Opublikowano 15 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2016 Witam Pierwsze auto dla dziecka i od razu tutaj ! Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shock Opublikowano 16 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2016 Paweł ,a na regulamin zerknąłeś ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zanet Opublikowano 16 Lipca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2016 Już tak Dziękuję Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shock Opublikowano 16 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2016 No już dużo lepiej a wręcz świetnie ,jedną nogą jesteś na forum . Napisz tylko jeszcze co w związku z tym autem... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zanet Opublikowano 17 Lipca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2016 Kupiłem na próbę dla dziecka samochód Lego Dirt Crusher . Niestety bez ładowarki i dlatego się zarejestrowałem. Kiedyś miałem przygodę z żaglówką RC , jednak pływanie samemu fajne jest na kilka dni. Mam 3 ładowarki do wyboru i nie wiem którą kupić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shock Opublikowano 17 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2016 Witaj zatem na forum . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi