Nadgi Opublikowano 16 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2016 Cześć, Jakie że urlop zapasem, potrzeba pojechać zresetować się na kilka dni a Bieszczady są jak znalazł, rodzi się kwestia gdzie polatać w spokoju. Znacie, polecacie jakieś miejsca w okolicach jak w temacie do latania szybowcem? Pierwszoplanowo myślałem o okolicach Bezmiechowej jednak ruch szybowców i paralotniarzy może być kłopotliwy no i sama rzecz czy można tam w ogóle latać modelami. Zależało by mi na miejscu gdzie powiedzmy można bez problemu wylądować na "równym" oraz jak jest opcja są fajne widoczki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shock Opublikowano 16 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2016 Też miałem taki dylemat gdzie polatać będąc nad Soliną ale wybrałem się na Bezmiechową i można spoko tam polatać . Ruch jest tam umiarkowany ,miejsca dość sporo a widoczki bajeczne. Tu masz małą relację z latania http://pfmrc.eu/index.php?/topic/61349-po-prostu-toxic/page-18 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RenoFlo Opublikowano 17 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2016 dwa lata temu wypoczywałem z rodziną w m. Zawóz. miałem ze sobą hotlinera. latałem na zboczach ponad zatoką w Zawozie, między Zawozem a Werlasem. niewielkie hale otwarte na trzy strony. google erth pomoże. Na gady koniecznie uważaj chodząc z głową w chmurach... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nadgi Opublikowano 18 Lipca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2016 Dziękuje za odpowiedz będę zastanawiał się nad tymi opcjami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi