Skocz do zawartości

Zestaw do transmisji wideo 2,4GHz 12 kanałów

filip

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Zastanawiam się nad kupnem tego sprzętu tylko nie wiem czy będzie się nadawał.

Chciałbym zainstalować to w modelu easy glider. Chodzi mi o to by stać na ziemi, przed oczami mieć ekran laptopa, i nie patrzeć na model tylko na ekran i poczuć się jak pilot, czy to dobry pomysł, czy opużnienie jest zbyt duże. :D

http://aukcjewp.wp.pl/show_item.php?item=396259117

Słyszałem że lepsze będą tzw. gogle ale nie mogę nic takiego znaleźć w necie.

Liczę że pomożecie dobrać coś pod tą elektronikę, żeby chodziło to poprawnie :roll:

Mam jeszcze pytanko jakie zasilanie powinien mieć nadajnik.

Opublikowano

Witam Cie.

Ta forma wymiany informacji jest znacznie lepsza niz listy.

Sporo juz bylo napisane w tym temacie.

Moze ze wzgledu na aktualnosc podpowiedza piloci ktorzy niedawno zainstalowali podobny sprzet.Tak jak pisalem,ten zestaw z linku raczej bym sobie podarowal,a kupil sprawdzony,czyli uzywany przez wiekszosc z nas.

Opublikowano

Dobra pomyśle jeszcze nad tym zestawem :roll:

Jaki byście proponowali zestaw w miare przyzwoitej cenie, najlepiej gdyby był do kupienia w polsce lub z chin. :wink:

Może ktoś ma na sprzedaż to chętnie od niego kupie. :D

Mam pytanko jak kupie nadajnik 2,4GHz i odbiornik 2,4GHz to będą ze sobą współpracować, czy to jeszcze od czegoś zależy. :?:

Opublikowano

Jeżeli potrzebujesz zestaw FPV pilnie lub BAAARDZO pilnie, to mogę Ci zaoferować swój ... o pardon - to jest zestaw odkupiony od kolegi Killerus'a z niniejszego forum. Działa poprawnie - próbkę masz na VIMEO.com -> user: GmPSt2000. Jeżeli jesteś zainteresowany - pisz na PW, proszę.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.