Maybach Opublikowano 25 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2007 Najlepsze GRATULACJE... już widać, że będzie z niego niezły modelarz Oczywiście samego zdrowia życzę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
instruktor Opublikowano 25 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2007 Skoro tak gratulujemy to należy pogratulować rówmież Motylowi .Pokazał swoją starszą córcię ,w jednym z postów ."Niezła kobitka"i to w takim wieku ze jeszcze można ponosić na rękach.Ja swoją nosić dość dawno przestałem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
de_szaa Opublikowano 25 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2007 Heh, wlasnie tak niedawno mi sie snilo ze maluch Huberta z nami lata jakimis depronkami :) Najlepszego!!!!! ZDROWIA!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hubert_tata Opublikowano 31 Stycznia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2007 Mam nadzieję, że najgorsze mamy już za sobą Aleksander (Oluś) już samodzielnie oddycha, z intensywnej terapii "awansował" na oddział patologii noworodków. Ostro daje nam w kość. Ledwo żywi, ale bardzo szczęśliwi; jeszcze raz dziękujemy za wszystkie miłe słowa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dominatorxxxx Opublikowano 31 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2007 widze że modelarzy na przybywa hehe :) dobra robota kolegi : synek jak malowany pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek Opublikowano 31 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2007 Cieszę się że wychodzicie na prostą. Dużo zdowia!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hubert_tata Opublikowano 15 Lipca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2007 Niedługo Oleś skończy 6 miesięcy, ale już teraz poznał smak depronu ( i pierwszy raz powiedział "ba-ba"- chyba mu smakowało ). Dlatego będzie niezupełnie rocznicowa, ale kolejna fotka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MareX Opublikowano 15 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2007 Uważaj Hubercie, bo Ci kłami ten rozbójnik model skanceruje! Wessał się , jakby faktycznie to było jakieś mleczko czy inna kaszka... Fajny bobas i chyba już wszystko z nim OK? A jak Szanowna Pani Małżonka? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bogusław Opublikowano 15 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2007 Gratulacje!!! A ten model to skladacie czy wrecz przeciwnie?? Najlepszego i zdrowia dla calej familii. _______________________ Boguslaw Mamczarz pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rob Mc Fly Opublikowano 15 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2007 Jak nic synek wyssał modelarstwo z depronu taty :lol2:. Bobasek rośnie jak na drożdżach. Jeszcze tylko ociupinkę poczekaj, a będziesz miał pomocnika jak się patrzy i do tego własnego chowu :wink: . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hubert_tata Opublikowano 16 Lipca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2007 Na szczęście mały Olo rośnie zdrowo Nie gardzi nawet zielonym depronem :shock: , więc może w przyszłości te zainteresowania zaowocują jakaś pasją. Na razie trochę ogranicza moje hobby, ale to z czasem na pewno minie. Jeszcze tylko kilka lat i może będziemy razem puszczać samolociki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bogusław Opublikowano 16 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2007 Moja corcia w wieku twojego synka, popelnila!!! swoj pierwszy model a byl to RWD 10 (MM), ladny byl czerwony!!!!! Modelarzem nie zostala ale model z niej nie kiepski. Pozdrawiam i wspolnych sukcesow zycze!!! PS. Nic na sile drobnymi kesami do przodu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.