Hezak Opublikowano 9 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2008 Witam, mam prośbę- czy ktoś posiada taką ładowarkę :http://lipol.pl/lipol/product_info.php?products_id=64 i czy mógłby coś o niej powiedzieć ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hezak Opublikowano 13 Sierpnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2008 Witam - czy ja coś nie tak mam zalogowane na forum , czy też nikt nic nie wie o tej ładowarce- nie mam żadnej odpowiedzi . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jędrek Opublikowano 13 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2008 Witam Oj Kolega cosik nerwowy , od razu chciałby mieć wsio na tacy . Ale na poważnie , mam taką ładowarkę i używam jej od kilku miesięcy. Myślę, że zakup dobrze trafiony , jak na początek tego typu ładowarek. Jedyna niedogodność to brak funkcji rozładowywania akumulatorów, ale za to duży plus za wbudowany balanser do 5 Lipol . Ładowarka ma już za sobą trochę ładowań różnych akumulatorów i jestem z niej zadowolony. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
and Opublikowano 13 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2008 Witam - czy ja coś nie tak mam zalogowane na forum , czy też nikt nic nie wie o tej ładowarce- nie mam żadnej odpowiedzi . A z jakiegoś konkretnego powodu się na nią uparłeś? Nie znam jej, ale na pierwszy rzut oka: - nie ma funkcji rozładowania - nie obsługuje LiFe - jest droga Za ok. 50% tej ceny możesz kupić IMAX B6 o większych możliwościach. and Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hezak Opublikowano 14 Sierpnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2008 Uparłem a raczej może zainteresowałem się nią gdyż ma to być moja pierwsza ładowarka ( dotychczas zajmowałem się rzutkami i gumówkami )Wpadła mi ona w oko podczas przeglądania ofert w sklepach internetowych.W założeniach chcę zacząć latać modelem z depronu typu parkflyer a później motoszybowcem- natomiast co do ładowarki to chciałbym kupić taką, która nie zrujnowałaby mojego wygospodarowanego na ten cel budżetu a jednocześnie byłaby funkcjonalna i nie zamykała w przyszłości drogi do latania innymi modelami. Dziękuję bardzo Kolegom za pomoc - już te parę zdań zmuszają mnie do głębszego zastanowienia się nad tym zakupem :shock: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.