Krychol RC Opublikowano 24 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2007 Bardzo ciekawa oferta właśnie mam zamiar ten silniczek kupic: http://www.wimarex.ichu.pl/product_info.php?products_id=307 I jeszcze pytanie przy tym śmigle 10x4,7 z pakietem 7,4V ma pobór prądu 11A ale jaki ciąg Kuba: Jeszcze raz bede poprawiał takie byki to sam Cie zbanuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slawko_k Opublikowano 24 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2007 no przeciez 2 wyrazy wczesniej sam napisales ze 11A Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariolotnik Opublikowano 24 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2007 Wez krychol albo pisz ze slownikiem albo wogole nie pisz!! I mysl nad zadawanymi pytaniami.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motyl Opublikowano 24 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2007 Co wy się go czepiacie ?? Pyta jaki prąd to mu odpowiedzcie a nie ganicie. Krychol RC prąd elektryczny ten z rzeki nie płynie w przewodach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukaszeq Opublikowano 24 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2007 ten silnik ma wymienną ośkę ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krychol RC Opublikowano 24 Stycznia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2007 Coś ostatnio mi się język plącze. Chodziło mi o jaki ma ciąg na 2 li-pol. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artur Opublikowano 24 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2007 ciagnie go do ziemi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krychol RC Opublikowano 24 Stycznia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2007 ciagnie go do ziemi :?: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
instruktor Opublikowano 24 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2007 Na stronie Wimarexu jest wszystko podane .Jedyna wada to to ze chwilowo ich nie ma (chciałem kupić kilka dla klubu) Razumiem że Motyl broni Krychola bo sam "wali" literówkę za literówką Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motyl Opublikowano 24 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2007 Motyl od 3 dni "wali" wszystko i otrzebuje tygodnia żeby dojść do siebie :/ I całe szczęście że śnieg spadł to wolne będzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krychol RC Opublikowano 24 Stycznia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2007 No to trudno kupie coś innego jak tego narazie nie ma. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukaszeq Opublikowano 24 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2007 ale się narobiło już sam nie wiem czy się śmiać PS motyl literówki przesadzasz jest pewien MARGINES Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek Opublikowano 24 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2007 pujde W czym pisałeś ??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukaszeq Opublikowano 24 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2007 tomek te pytanie to w związku z moim podpisem ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
instruktor Opublikowano 24 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2007 Kazdemu zdaży sie "kiks" ale zapomniałem ze Motyl "tyrał " od rana do wieczora i naprawde należy mu się wypoczynek KRYCHOL poczekaj troche z kupnem, niedługo mają mieć dostawę, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ertman_176 Opublikowano 24 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2007 Za 100 zł na allegro kupisz silnik + regulator które w sumie ważą co sam ten silnik ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krychol RC Opublikowano 25 Stycznia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2007 Wiem że na allegro „skalen” ma silnik + regulator za 99zł ale już ich nie ma. Zauważyłem coś takiego: http://allegro.pl/item160014957_3_fazowy_silnik_z_regulatorem_.html http://allegro.pl/item157852263_fabryczny_silnik_3f_z_regulatorem_od_macrotech_pl.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
a_skot Opublikowano 25 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2007 Ależ czepiliście się biednego Krychola :? Wystarczyło raz zganić i odpowiedzieć na pytanie. Krychol - ten silniczek (z Wiramexu) na dwóch li-polkach ma ciąg w granicach 400g - w zależności od użytego śmigiełka rzecz jasna :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ertman_176 Opublikowano 25 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2007 Zapytaj @ o te silniki u skalena - napewno ma a nawet jakby niemiał to za tydzień bedzie ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.