Gość Opublikowano 1 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2019 http://iszczecinek.pl/artykuly/aktualnosci/silny-wiatr-i-brak-zasilania-ostrzezenie-meteo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
merlin71 Opublikowano 1 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2019 No niestety. Z latania dzisiaj nic nie bedzie. Nie dosyc że mokro to jeszcze wiatr stanowczo zbyt silny... Szkoda. Dobrze że wczoraj udało się troszkę pośmigać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 31 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2019 Dzisiaj po długim czasie w końcu polatane I nawet tak konkretnie, bo z półtorej, dwie godzinki Wiatr okrutny ale modele całe Jedyna strata to wężyk na wydechu zgubiłem w locie i oparchany cały model mam do mycia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
attyla Opublikowano 20 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2019 Panowie może jakies latanie w poniedziałek ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
merlin71 Opublikowano 20 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2019 Moze byc. Mnie by pasowalo tak kolo poludnia najlepiej. Pozniej do domu na obiad... Mozna by od jakiejs 10tej, 11tej się zgadac i tak do 13tej, 14tej... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 20 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2019 Może być, o ile głowa nie będzie za mocno boleć https://www.youtube.com/watch?v=m7dR4JCFEWQ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
attyla Opublikowano 21 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2019 No to postanowione o spotykamy sie kolo 11 na pasie po lewej stronie za barierkami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
merlin71 Opublikowano 22 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2019 No i spotkanie udane z latania co prawda nic nie wyszło ale silniki popalone chociaż. Troche pogadane... Sympatycznie spędzony czas... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 22 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2019 Fajnie było pogadać. Szkoda że FPV odmówiło współpracy :/ No ale chociaż troszkę podocierałem 4T w wichereczku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 16 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2019 Nie to żeby się nic nie działo do tej pory od ostatniego wpisu... Wicherek jednak nie polata na 4t, bo za mały jest po prostu i nie bardzo daje radę. Lata na rzęsach, a nie bardzo mnie takie coś bawi. Silniczek więc wrócił na półkę i czeka na odpowiedni model, a może pójdzie na handel... Nie wiem... Dzisiaj za to trochę polataliśmy, ustawiliśmy na extra silnik decathlona, niestety oblotu nie było bo wiatr,świnia nie osłabł :/ Miał być też oblot szybowca i też nie doszedł do skutku z powodu wiatru. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 23 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2019 Dziś była kolejna porcja latania. Ja pośmigałem dragonem, którego jakoś nie chciał nikt kupić, Irek swoim wichereczkiem... Jak zwykle we dwóch, coś ciężko spotkać kogoś na lotnisku... No może poza "naukami jazdy", a byliśmy dość długo bo od 10ej do prawie 14ej :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 29 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2019 Ktoś się wybiera, poza mną ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
merlin71 Opublikowano 15 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2019 Wieczorny szybki wypad na łąke Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 15 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2019 Fajnie tak polatać troszkę po dniu pełnym obowiązków Zwłaszcza jak uda się oblot w huraganie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
merlin71 Opublikowano 15 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2019 No tak. Chociaż nie aż taki huragan, ale dosyć mocno dmuchało. A model nie latany, całkiem świerzynka... No ale zadziiwająco dobrze się spisał. Bedzie z niego dobry sztormiak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
attyla Opublikowano 15 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2019 Gratuluję udanego oblotu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 17 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2019 A to oblatywana maszyna. Zimówka, elektro, bez odejmowanego skrzydła nawet, żeby móc tylko wyjść z auta, podpiąć baterię i polatać 15min. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 31 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2019 Dzisiaj zamiast modeli był festyn w 12 BBSP Mirosławiec: https://photos.app.goo.gl/2ek3fdmiaR3RNqrB7 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EloMajek Opublikowano 31 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2019 Fajna relacja. Ładne zdjęcia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 14 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2019 Znów mało modelarsko, ale lotnisko Wilcze laski zdominowały dziś ultralekkie Zresztą zobaczcie sami : https://www.youtube.com/watch?v=cJRYYaXDZto&feature=youtu.be Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi