merlin71 Opublikowano 23 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2022 Latam. Postanowiłem więcej latać, żeby ten sezon nie był taki trochę martwy jak ubiegły. No i też żeby więcej trenować, bo jakoś mało pewnie ostatnio zacząłem się czuć ostatnio za sterami... Tak to jest jak mało się ćwiczy. Tak od przypadku do przypadku... Tak było wczoraj: A tak dzisiaj: I jutro jak będzie pogoda, a podobno ma być w miarę, też jadę na lotnisko. 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
merlin71 Opublikowano 2 Stycznia Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia Bardzo dawno nic nie pisałem tutaj... Temat był założony z myślą o większej integracji modelarzy ze Szczecinka i okolic. Niewiele z tego wyszło. Trudno. Latamy. Darek ostatnio zrobił taki film, podsumowanie ubiegłego roku: A tak powitaliśmy Nowy 2024 Rok W imieniu swoim i nie tylko. WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO W NOWYM ROKU !!! 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
merlin71 Opublikowano 9 Marca Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi