Gość Opublikowano 23 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2016 Dragon oblatany, prawie bez trymowania, tylko delikatna korekta wysokością... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
merlin71 Opublikowano 30 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2016 No i chociaż dzisiaj byliśmy na lotnisku to polatać się nie dało. Wiatr tak mocny że głowę urywa... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 30 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2016 No dokładnie, pizgało jak nie wiem co Nawet żadnej foty nie zrobiłem, co dopiero lotu Można było spróbować, ale szkoda by rozbić model... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 11 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2016 Dzisiaj był total hardcor Na lotnisku byliśmy dobrze po 16-ej, zanim poskładaliśmy modele i odpaliliśmy silniki praktycznie było ciemno i model był tylko czarną plamką na niebie Matowa kabinka w dragonie to szron Po pół zbiorniczka "wypierdzieliśmy" i lądowania były na czuja Jedna fota z księżycem w tle a modele rozkładaliśmy przy latarkach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
merlin71 Opublikowano 12 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2016 Było nieźle... a myślałem że chociaż po jednym locie uda się zrobić jeszcze przed zmierzchem... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondoro Opublikowano 12 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2016 Witam wszystkich.mam na imię Krzysztof i zaczelem swoją przygodę z rc.na poczatek cos wolnego i lekkiego.pogoda dzis rewelacyjna.zimno ale słonecznie i co wazne bez wiatru co widać na załączonym obrazku Wilcze laski Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 12 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2016 Cześć Krzyśku Szkoda że nie napisałeś że będziesz, a już byłeś... Polatalibyśmy razem Jeśli jutro około 10-11-ej będzie taka pogoda, to raczej będę na lotnisku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondoro Opublikowano 12 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2016 Owszem szkoda,ale dzis nie planowałem dla tego tez nic nie pisałem.zobaczylem pionowy dym z kominów i decyzja mogła byc tylko jedna.postaram sie jutro przyjechac na lotnisko.pozdrawiam Wilcze laski Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
attyla Opublikowano 12 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2016 Ja też jutro wpadnę na lotnisko. Gratuluję Krzysztof wspaniałej pogody do latania Łukasz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
merlin71 Opublikowano 12 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2016 A ja nie! niestety jutro siedzę w pracy... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
attyla Opublikowano 13 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2016 Kurcze wstalem rano z zapaleniem ucha masakra jakaś, z latania nici niestety. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 13 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2016 Ja raczej też odpuszczę. Jakoś pochmurno,ciemno, zimno... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondoro Opublikowano 13 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2016 No to zycze powrotu do zdrowia.a pogoda dzis tez super Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 13 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2016 Teraz się rozpogodziło Zjem obiad i jadę Może polatam, ale chcę sprawdzić ciąg na kilku śmigłach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 13 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2016 Dzisiaj w końcu nie latałem sam Dzięki chłopaki za naprawdę fajnie spędzony czas Leszku, dzięki za potwierdzenie przemyśleń z teorii śmigła Krzyśku, jeszcze raz przepraszam, wiesz o co chodzi Pozdro dla wszystkich Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondoro Opublikowano 13 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2016 nie ma Darku za co przepraszac. ja tez sie ciesze ze wreszcie kogos zastalem na placu.ps (mam do oddania smigło ktore zalega mi juz dług czas wiec moze sie przyda 12x6/30x15 robbe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 14 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2016 mam do oddania smigło ktore zalega mi juz dług czas wiec moze sie przyda 12x6/30x15 robbe A spalinka czy elektro? Do spaliny to chętnie brat przygarnie Ja mogę oddać za to komuś dwa śmigła elektro - 11/5.5 i 12/6 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondoro Opublikowano 15 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2016 Darek ja sam nie wiem do czego to smigło.mam bo przez pomylke dostalem ale jak bede w szczecinku to sie odezwe i podrzuce Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 15 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2016 Darek ja sam nie wiem do czego to smigło.mam bo przez pomylke dostalem ale jak bede w szczecinku to sie odezwe i podrzuce Ok, dzięki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 31 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2016 W zeszłym roku było latanie Bożonarodzeniowe a w tym zaliczyliśmy sylwestrówkę Zimno okrutnie, wilgotno, ale po kilka wznoszeń było A ile radochy... W końcu od ostatniego latania (czyt. wpisu tutaj) minęło sporo czasu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi