merlin71 Opublikowano 29 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2017 Tak, wypad bardzo udany pogoda super. Udało się pobyć dłużej niż godzinkę i nie dzwonić zębami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 27 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2017 Takie tam małe co nie co po pracy Niestety w locie fotografka nie dała rady złapać malucha ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 26 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2017 Mimo że kombat zmienił stan skupienia, a wicherek gasł co tylko wypalił pół zbiornika, to pogoda i nastrój dopisały wyśmienicie Był też Łukasz i walczył ze sprzętem.. Tym razem nie lotnisko a okolice os.Zachód w Szczecinku: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 30 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2017 Rodzinno-modelarski początek majówki: Niestety, ostre podejście do lądowania skończyło się złamaniem kadłuba dragona , a spowodowane to było niskim nalotem dromadera... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondoro Opublikowano 24 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2017 Wczorajszy debiut w locie spaliną udany :)jestem zadowolony a apetyt ciagle rosnie :)Pozdrawiam wszystkich Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 25 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2017 Gratulacje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
attyla Opublikowano 26 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2017 Gratuluję udanego oblotu modelu. Mam pytanie wybiera się ktoś może do Piły na piknik modelarski ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondoro Opublikowano 26 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2017 dziekuje:) A kiedy w Pile jest piknik modelarski? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
attyla Opublikowano 26 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2017 teraz sobota i niedziela Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 29 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2017 Komunia bratanicy byla wazniejsza, chociaz na lotnisku pogapil bym, nie powiem... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek Pindral Opublikowano 7 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2017 Model party w niedzielę o 8:30? Mam czas do 10:00. Ognisko? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 8 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2017 W niedzielę jak najbardziej, ale chyba jestem za leniwy na ósmą rano Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek Pindral Opublikowano 8 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2017 Inaczej nie dam rady LENIU. ÓSMA to południe! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 9 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2017 Może będą inni chętni... Ja chyba wyskoczę "wieczorem" - tak koło 13-ej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek Pindral Opublikowano 11 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2017 Bycmoze mi się uda w porze OBIADOWEJ. Luknijcie na necie Helika Vision 50 (spalina i elejtryk). Coś przywiozę za pół darmo ☺. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
attyla Opublikowano 17 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2017 Czy ktoś wybiera się na lotnisko w niedzielę i o której ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
merlin71 Opublikowano 17 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2017 Ja odpadam. Praca... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 17 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2017 W sumie to może bym jutro polatał... Nie wiem jak się będę czuł po dzisiejszej orce, ale może tak około 10-11-ej bym coś zapierdział spalinką Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
attyla Opublikowano 17 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2017 to 10 Byłem , polatałem udało się w końcu ulotnić skrzydełko FX-61 z jednym małym ale okazało się ze regulator nowy nie wyrabia się i trzeba go wymienić ale latanie było i tak super. Po 11 rozwiało się dość mocno i ESA KI-84 prawie w miejscu stała Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
attyla Opublikowano 16 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2017 Jeśli pogoda będzie w niedziele nadawała się do latania to czy jest ktoś chętny na spotkanie w Wilczych Laskach ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi