MTA-4 Opublikowano 10 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2008 mam model MTA-4 Thunder Tiger z automatyczną skrzynią biegów,a nie wiem czy 2 bieg jest ustawiony, Jak to można sprawdzić? Jeśli ktoś może mi pomóc to z góry dziękuję Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kretobójca Opublikowano 18 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2008 I co, wyregulowałeś tą skrzynię? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MTA-4 Opublikowano 23 Sierpnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2008 Już tak,opózniłem też wlączanie się drugiego biegu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kretobójca Opublikowano 27 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2008 Możesz podać procedurę regulacji na forum? Ja ustawiałem zawsze na oko. Po prostu regulowałem tak, aby model po przejechaniu około 10m przerzucał na dwójkę, ale myślę że są efektywniejsze metody. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MTA-4 Opublikowano 30 Sierpnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2008 co tu więcej pisać-przekręcając ''imbusem'' w prawo(opóżnić) lub lewo(przyśpieszyć) o max 40 stopni.Póżniej tylko próby Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin133 Opublikowano 21 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2009 Czym skrzynia w tym modelu jest smarowana?? Czy jest ona bezobsługowa? Jak dbać o skrzynię? Samochód Thunder Tiger MTA-4. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.