Max* Opublikowano 3 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2016 Witam Kujawsko-pomorskie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shock Opublikowano 3 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2016 Cześć Małopolskie . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Max* Opublikowano 4 Sierpnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2016 Aktywacja 48h, a ja tu mam do złożenia oferty [sprzedaży] Silnika samozapłonowego MAP 3 -z objaśnieniem jak przygotować paliwo (skład) i uruchomienie tego samozapłonowca. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shock Opublikowano 4 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2016 Nie rozśmieszaj . Zacznij lepiej od przestudiowania regulaminu . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Max* Opublikowano 4 Sierpnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2016 Czytam,czytam V. REGUŁY ZACHOWANIA.1. Jako nowy uczestnik zapoznaj się ze strukturą forum, jego podziałem tematycznym. Jeśli jesteś początkującym modelarzem, odwiedź dział, "Od czego zacząć", gdzie znajdziesz wiele wskazówek i odpowiedzi na pytania, które sam chciałbyś zadać, a na które już wielokrotnie udzielono odpowiedzi. - Nie jestem taki zielony jak trawa na wiosnę,aby zagłębiać się jak budować pierwsze modele bo teorię znam, gorzej z praktyką. Tak na marginesie to z modelarstwa głownie wgłębiłem się w miniaturowe silnik spalinowe (Samozapłonowe, Zarowe) typy,rodzaje ,itd, systemy płukania mieszanki, paliwa wyczynowe i dodatki, itd. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shock Opublikowano 4 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2016 Czytam,czytam Co czytasz ? bo na pewno nie regulamin . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi