Baki Opublikowano 15 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2008 Meoda z truciem że coś możemy kupic " 50% " taniej jest dobra. Polecam też tekst typu "Sprzedawca w sklepie jest kuplem z lotniska i da mi spory rabat bo nie dorzuci marży" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
armand Opublikowano 15 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2008 Naprawdę dobra to zrobić z modelarstwa sposób zarabiania środków pieniężnych. spokojnie usłyszysz "jedź juz na modelarnię i popracuj" kupujesz co chcesz i za ile chcesz :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karlem Opublikowano 15 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2008 siknąłem sobie w oko. To była jazda :devil: no bez jaj :shock: . i jak się to zakończyło :?: A nie bez oka??? Bo chyba tylko oko ucierpiało? :wink: A, na poważnie, mam nadzieję, że nie ucierpiało Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piejar Opublikowano 15 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2008 siknąłem sobie w oko. To była jazda :devil: no bez jaj :shock: . i jak się to zakończyło :?: A nie bez oka??? Bo chyba tylko oko ucierpiało? :wink: A, na poważnie, mam nadzieję, że nie ucierpiało To było jakieś 6-7 lat temu. Jak poczułem co się stało to momentalnie poleciałem płukać oko wodą i dużo mrugałem :lol2: żeby gdzieś nie złapało. Oko trochę mnie szczypało. Bałem się, że sama gałka może zostać uszkodzona. W sumie skończyło się na strachu. Przez parę dni miałem klej na rzęsach bo nie wszystko udało się wykruszyć no i poszczypywało. Gdyby nie to, że byłem na Słowacji to pewno pojechałbym na pogotowie a tak... jakoś rozeszło się po kościach. Do dziś nie mam żadnych negatywnych skutków poza awersją do CA :devil: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karlem Opublikowano 16 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2008 ...co do skutków: i żeby tak zostało.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
throd Opublikowano 16 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2008 Ja mam dobry sposb na plamy z kleju na spodniach lub koszulce. Wycinam w miejscu palmy dziure i po problemie plamy juz nie ma. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek2220 Opublikowano 16 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2008 Ja mam dobry sposb na plamy z kleju na spodniach lub koszulce. Wycinam w miejscu palmy dziure i po problemie plamy juz nie ma. hehe owszem plamy nie ma ale zato pojawił sie nowy problem -- dziura Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mareq Opublikowano 16 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2008 Dziura na lato w sam raz. Przewiewność zapewniona :lol2: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.