Grabcio Opublikowano 8 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2016 Witam. Prezentuję film z zawodów ATTP makiet szybowców. Zawody odbyły się w ostatni weekend lipca na lotnisku modelarskim w Izdebnie Kościelnym. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KRUUP Opublikowano 8 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2016 Byłem, było co oglądać Nawet zrobiłem troche fotek Od razu zacząłem myśleć o makiecie szybowca Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grabcio Opublikowano 8 Sierpnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2016 ... Od razu zacząłem myśleć o makiecie szybowca Choć pomagałem w sędziowaniu to jednak pozostanę przy lataniu rekreacyjnym śmierdziuchami (benzyna i metanol) . Ale spotkanie było fajne, publiczności sporo i organizacyjnie też całkiem nieźle daliśmy radę. Jeśli będzie wola organizacji takich zawodów w przyszłym roku, to jestem za i z pewnością pomogę. Z mojej strony jedyny minus to to, że słoneczko mi facjatę strzaskało na węgiel i kilka dni cierpiałem srodze . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KRUUP Opublikowano 8 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2016 Kilka moich fotek z tamtego dnia. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grabcio Opublikowano 8 Sierpnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2016 Fajne zdjęcia. Dzięki za wstawienie. Nawet się znalazłem na jednym . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bax Opublikowano 8 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2016 No i trochę zdjęć tu: http://www.docsbo.com/Just-Pics/RC-Flying/ATTP/n-QLsbhZ/ 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi